x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Anastasia Lazariuc: „Cel mai dur moment din viața mea a fost moartea fratelui meu”

Anastasia Lazariuc: „Cel mai dur moment din viața mea a fost moartea fratelui meu”

09 Ian 2015   •   12:30
Anastasia Lazariuc: „Cel mai dur moment din viața mea a fost moartea fratelui meu”

Sâmbătă, 10 ianuarie, la „Dincolo de aparențe”, emisiune difuzată de la 13:00 la Antena Stars,
La 61 de ani, Anastasia Lazariuc are numai motive de bucurie: este o artistă apreciată și are patru nepoți, ba mai mult decât atât, una dintre nepoate, care are deja 21 de ani, este prietena ei cea mai bună. Viața i-a oferit însă și multe încercări, iar mâine, 10 ianuarie, de la 13:00, la Antena Stars, Florentina Fântânaru află la „Dincolo de aparențe” care au fost cele mai dificile momente prin care artista a fost nevoită să treacă. „Cel mai dur moment din viața mea a fost moartea fratelui meu, omul care îmi era cel mai apropiat, căruia îi puteam povesti orice”, mărturisește, emoționată, Anastasia Lazariuc. Tot mâine, invitata Florentinei Fântânaru va dezvălui care a fost cea mai importantă lecție de viață învățată de la mama ei, o femeie care a născut nu mai puțin de 11 copii, dintre care doar șase au ajuns la maturitate.

„Mi-au plăcut delicatețea și fragilitatea ei. Are o timiditate care ar putea părea ciudată, dar foarte firească”, își caracterizează, pe scurt, Florentina Fântânaru invitata de sâmbăta aceasta.

Cum se simte în rol de bunică, cum a reacționat atunci când a aflat că fiul ei vrea să se căsătorească, deși era foarte tânăr, ce face atunci când merge în vizită la fiica ei, Ileana Lazariuc și ce rol a jucat muzica în viața ei, telespectatorii Antena Stars vor afla mâine, de la 13:00, urmărind emisiunea „Dincolo de aparențe”.

×