x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Antena 1 – lider de piață cu „Insula iubirii” în rândul publicului comercial

Antena 1 – lider de piață cu „Insula iubirii” în rândul publicului comercial

09 Mai 2017   •   13:39
Antena 1 – lider de piață cu „Insula iubirii” în rândul publicului comercial

Primul episod al emisiunii „Insula iubirii” a debutat în forță la Antena 1, luni 8 mai, de la ora 20:30. Reacțiile concurenților ajunși în Thailanda, întâlnirea cu ispitele și despărțirea de parteneri i-au captivat pe telespectatorii Antenei 1 care au descoperit acum poveștile celor cinci cupluri ce dau testul suprem de încredere în relațiile lor, în cel de-al treilea sezon Temptation Island – Insula iubirii”.

În rândul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, Antena 1 a fost lider de piață cu 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 19.7% pe întreg intervalul orar de difuzare a emisiunii, 20:30 – 23:33. Următorul clasat, ProTV a înregistrat o audiență de 5.8 puncte și o cotă de piață de 15.2%. În Minutul de aur de la ora 21:50 Antena 1 a înregistrat, la diferență mare de principalul competitor, tot în rândul publicului comercial, o audiență de 11.2 puncte și o cotă de piață de 26.9%, în timp ce, pe același segment de populație și la aceeași oră, Pro TV s-a situat pe locul II cu un rating de 6.9 puncte și o cotă de piață de 16.4%.

În episodul de luni seară, fanii emisiunii au făcut cunoștință cu Liviu și Bianca din jud. Timiș, Alexandra și Aurel din București, DeeDee și Robert din Pitești, Ben și Diana din București, Maria și Cosmin din Galați și cu povestea relațiilor lor, cu așteptările și motivațiile care i-au făcut să își dorească participarea la emisiune. Unele dintre noutățile celui de-al treilea sezon au fost șansele oferite fiecărui cuplu de a mai petrece 24 de ore împreună, în cinci resorturi de lux, dar și întâlnirile neașteptate pentru trei dintre ei cu ispitele masculine Sorin, Raul și Robert, care au venit să le invite pe fete la micul dejun. Această acțiune a stârnit multe reacții, de la surpriză și bucurie cu greu disimulată din partea fetelor până la frustrare și iritare din partea partenerilor lor. Evenimentele au luat o întorsătură neașteptată la reunirea tuturor concurenților pentru a cunoaște toate ispitele. Aici au apărut și primele lacrimi, primele reproșuri și certuri în cupluri. Nu au lipsit ironiile la adresa ispitelor masculine și feminine, înlocuite în scurt timp de nesiguranță și primele îndoieli că partenerii ar rezista în fața acestor apariții senzuale. Fetele vor pune la cale o strategie despre cum să se comporte cu ispitele masculine, dar și între ele, dorindu-și să rămână unite și să nu se certe. Cât va rezista acest plan, telespectatorii vor vedea chiar din această seară, în cel de-al doilea episod.

Lucrurile se precipită din ce în ce mai mult, tot în această seară urmează primul sărut, prima alarmă pe insula fetelor, cu primele imagini de pe cea băieților, dar și prima ceremonie a focului, cu vești nu tocmai plăcute. Cum vor face față concurenții porniți în aventura thailandeză și ce evenimente dramatice se vor mai întâmpla, publicul va afla astăzi, de la ora 20:30, în cel mai fierbinte reality show al verii, la Antena 1 -  „Temptation Island – Insula iubirii”.

Sursa:Kantar Media                  

Copyright:ARMADATA S.R.L.               

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group             

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban               

Perioada 8 mai 2017                 

×
Subiecte în articol: Temptation Island – Insula iubirii