x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Beethoven, Olaf, Lion King, un Samurai, un Dragon și un Diavol urcă diseară pe Scena misterelor

Beethoven, Olaf, Lion King, un Samurai, un Dragon și un Diavol urcă diseară pe Scena misterelor

18 Apr 2019   •   12:30
Beethoven, Olaf, Lion King, un Samurai, un Dragon și un Diavol urcă diseară pe Scena misterelor

Șase măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din mai multe domenii urcă diseară, de la ora 20:00, pe Scena misterelor, emisiunea prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Celebrul compozitor german Ludwig van Beethoven, simpaticul Olaf din desenul animat Regatul de Gheață, curajosul Lion King, dar și un Samurai, un Dragon și un Diavol  își vor face apariția pe Scena misterelor în trei decoruri distincte, care amintesc de Japonia, de Iad și de muzicalul Lion King. Ajutoare de mască vor fi actrița Adriana Trandafir, Silviu Petcu, pe care telespectatorii îl cunosc din grupul Divertis, și comedianul Varză.

Zece vedete împărțite în două tabere vor avea misiunea să ghicească cine se află în spatele acestor măști: Dorian Popa, Andrei Duban, Anca Neacșu, Rona Hartner și Dima Trofim vor face parte din echipa Starurilor, în timp ce Pepe, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Vica Blochina și Andrei Ștefănescu vor fi în echipa Galacticilor. Ca să obțină indiciile oferite de prezentatorul Dan Negru, care le vor ajuta să descopere cine se ascunde în spatele măștilor, vedetele din platou vor trebui să se întreacă în probe amuzante, unele dintre ele - “Prințesa mimează” sau “Taurul” -, în premieră pe Scena misterelor. La finalul serii, echipa câștigătoare va dona premiul de 1.000 de euro unei cauze umanitare.

Spectaculoasele măști sunt realizate de echipa condusă de make-up artistul Andreea Rădulescu, iar momentele coregrafice ale show-ului sunt susținute de Furnix Team, baletul coordonat de Furnica.

Cine se ascunde în spatele măștilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Scena misterelor, prezentată de Dan Negru și Romică Țociu.

×
Subiecte în articol: Scena misterelor Antena 1.