x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Aici puteți murdări rochia de mireasă

Aici puteți murdări rochia de mireasă

06 Mai 2016   •   12:05
Aici puteți murdări rochia de mireasă

A început sezonul nunților, însă nu vom povesti despre culorile care se poartă sau despre decorațiuni, ci despre trendul care face furori în acest an în România.

Se numește ”trash the dress”, adică ”aruncă rochia” și constă într-o așa-numită murdărire a veșmintelor de mireasă și de mire, după terminarea nunții.

Lucrurile decurg cam așa: după un timp oarecare, mirii își programează o vacanță în țară sau în străinătate, fie la propunerea fotografului, fie pe cont propriu, rezervând una din zile, pregătirilor și ședinței foto.

Dacă locația e propusă de fotograf și vacanța e destinată mai multor perechi de tineri căsătoriți, fotograful își plătește singur deplasarea.

Dacă, în schimb, locația e aleasă de cuplu, acesta trebuie să suporte, pe lângă costul ședinței foto care poate ajunge și la 300 de euro, și cheltuielile de deplasare, de cazare și de masă ale fotografului.

Odată ajunși la locație însă, artistul dă frâu liber imaginației, mirii intră în rol, iar rezultatul este întotdeauna mai spectaculos decât cel obținut după orice ședința foto într-un parc obișnuit, spre exemplu.

Ca să înțelegeți mai bine, vă oferim o mostră foto și mai multe locuri perfecte pentru o astfel de joacă nebună, în caz că vă surâde ideea...

×