x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Bucățica de litoral românesc aflată într-un top al celor mai frumoase plaje din lume (VIDEO)

Bucățica de litoral românesc aflată într-un top al celor mai frumoase plaje din lume (VIDEO)

07 Sep 2016   •   09:12
Bucățica de litoral românesc aflată într-un top al celor mai frumoase plaje din lume (VIDEO)

Unul dintre motivele pentru care mulți români evită plajele autohtone în favoarea celor exotice și mult mai îndepartate este aglomerația și agitația produsă de afluxul turistic.

Printre stațiunile de pe litoralul nostru, înțesate de turiști și marcate, poate mult prea mult de latura comercialului, există o plajă aproape virgină, de 20 de kilometri, pe care puțini dintre noi o cunosc, dar pe care străinii au remarcat-o și au apreciat-o în mod deosebit. Mai mult decât atât, în semn de prețuire, plaja noastră de poveste a fost inclusă de site-ul gipsy.ninja în topul celor mai frumoase plaje din lume, la loc de cinste printre plaje celebre în lume precum cele din Seychelles, Australia, Cook Islands, Galicia, Puerto Rico sau Brazilia.

Situată la doar 35 de kilometri de portul Constanța și la doar câteva zeci de minute distanță de vechea cetate grecească Histria, ce datează din anul 657 d.Hr, plaja Corbu impresionează prin peisajul sălbatic şi apa cristalină.
Încă neatinsă de latura comercialului, plaja Corbu, împreună cu cea de la Vadu, sat aflat în componenţa comunei Corbu, reprezintă două destinaţii perfecte pentru băi de soare liniştite, în ape limpezi, cu nisip fin.

Pentru că fac parte din Rezervația Biosferei Deltei Dunării ...............................

Află ce restricții întâmpină turiștii pe cele două plaje și ce plaje din toată lumea le țin „companie” în topul celor mai frumoase locuri de la malul unei mări. Urmărește VIDEO

 

×