x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii DESTINAŢIA SĂPTĂMÂNII. Orașul celor 100 de turnuri

DESTINAŢIA SĂPTĂMÂNII. Orașul celor 100 de turnuri

20 Feb 2016   •   02:38
DESTINAŢIA SĂPTĂMÂNII. Orașul celor 100 de turnuri
Sursa foto: kotomiti/Getty Images/iStockphoto

Praga este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase capitale din Europa. Orașul de reședinţă al Cehiei îşi întâmpină vizitatorii cu monumente, biserici, castele şi clădiri desprinse parcă din poveşti. Aveţi o droaie de motive pentru care puteţi evada pentru câteva zile la Praga.

Ofertele last minute sunt extrem de generoase. De exemplu, pentru 4 zile la înce- putul lunii mai, preţul unui city break porneşte de la aproximativ 350 de euro de persoană, cu bilet de avion şi cazare incluse. Iar dacă vă hotărâţi să mergeţi de 1 Mai la Praga, trebuie să știţi că exact în acea perioadă oraşul este plin de evenimente de tot felul, de la Ziua Internaţională a Muncii.

Locurile pe care un vizitator trebuie să le vadă în Praga sunt: Cetatea Praga- cu Catedrala Sf. Vit și strada de aur, Podul Carol, dar și Orologiul. Centrul Oraşului vechi este superb din punct de vedere arhitectural şi lipsit de zgomotul automobilelor.

Nu puteţi părăsi orașul fără să faceţi un tur cu vaporul pe Vltava, fără a asculta jocul ceasului Orologiu sau de a petrece o seară în renumitele berării din oraș.
 

×