x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Japonia își redeschide parțial industria turismului în această lună

Japonia își redeschide parțial industria turismului în această lună

17 Mai 2022   •   23:05
Japonia își redeschide parțial industria turismului în această lună

Japonia redeschide parțial turismul în această lună. În luna mai sunt oferite pachete turistice limitate, după ce doi ani de controale stricte la frontieră au afectat industria turismului din Japonia.

Turiștii nu au mai avut voie să intre în Japonia din 2020, dar restricțiile au fost acum ușor relaxate pentru a permite intrarea studenților și a unor călători de afaceri.

Turiștii individuali sunt în continuare interziși, deși Agenția de Turism a Japoniei permite ca tururile de grupuri mici să intre în calitate de „cazuri de testare" înainte de o redeschidere completă la o dată ulterioară nespecificată, anunță Sky News.

Doar cei care au făcut trei vaccinuri și sunt din SUA, Australia, Thailanda sau Singapore pot participa la aceste excursii. Grupurile vor fi însoțite în permanență de ghizi.

„Această aventură ne va permite să verificăm conformarea și răspunsurile de urgență pentru prevenirea infecțiilor și să formulăm orientări de care agențiile de turism și operatorii de cazare să țină cont", a declarat Agenția de Turism.

Premierul japonez Fumio Kishida a declarat la începutul acestei luni că va alinia controalele la graniță ale Japoniei la cele ale altor țări bogate în luna iunie, deși nu au fost furnizate încă detalii suplimentare.

(sursa: Mediafax)

×