x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Minivacanța de Rusalii. Cererea de sejururi pe litoral a crescut cu 20% față de 2021. Care sunt prețurile

Minivacanța de Rusalii. Cererea de sejururi pe litoral a crescut cu 20% față de 2021. Care sunt prețurile

02 Iun 2022   •   15:55
Minivacanța de Rusalii. Cererea de sejururi pe litoral a crescut cu 20% față de 2021. Care sunt prețurile

Cererea de sejururi pe litoralul românesc în minivacanța de Rusalii a crescut cu 20% față de 2021, arată datele site-ului litoralulromânesc.ro.

"Românii intenţionează să petreacă minivacanţa de Rusalii pe litoral, lucru dovedit de numărul mare de rezervări făcute pentru perioada 10-13 iunie la hotelurile deschise în staţiunile de la Marea Neagră, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 90% dintre unităţile de cazare de pe litoral vor fi deschise în minivacanţa de Rusalii, dintre care, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanţă de 100%", potrivit studiului.

Sejururile pentru această perioadă au început să se vândă din prima lună a anului. 
"Cei mai mulţi turişti au ales pachetele de trei nopţi de cazare la mare, dar sunt şi turişti care îşi prelungesc sejurul la 4-5 nopţi. Preferinţa clară este pentru hoteluri de 3 şi 4 stele, cel puţin cu mic dejun, dar se caută şi variantele de cazare all inclusive, în special de către familiile cu copii",spune Ionuţ Nedea,  Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Prețurile pornesc de la 59 de lei/noapte pentru două persoane la un hotel de două stele în Olimp, sejurul de 3 nopți la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus din Eforie Nord costă 468 lei/două persoane, iar trei nopți la un hotel de 4 stele în Jupiter costă 1.800 de lei pentru un cuplu. 

 

×
Subiecte în articol: rusalii litoral