x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cererea turiștilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creștere de peste 100%

Cererea turiștilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creștere de peste 100%

de Redacția Jurnalul    |    28 Iun 2023   •   22:15
Cererea turiștilor români pentru circuitele de vară în Japonia, creștere de peste 100%
Sursa foto: Hepta

Cererea turiștilor români pentru circuitele de vară în Japonia înregistrează o creștere de peste 100% față de anul precedent.

Cererea turiștilor români pentru călătoriile în Japonia a înregistrat o evoluție semnificativă în ultimul an. În prima jumătate a acestui an, cererea pentru programele de Japonia s-a menținut pe un trend ascendent, iar circuitele cu derulare în lunile de vară au înregistrat o creștere de peste 100% față de anul precedent, potrivit Exact Travel.

În preferințele turiștilor români în ceea ce privește destinațiile și experiențele în Japonia au putut fi observate modificări semnificative.

În ultimul an, tururile tematice au câștigat popularitate tot mai mare, oferind experiențe nișate și unice. În mod special, tururile dedicate pasionaților de anime, manga, gastronomie sau parcuri tematice de distracție au atras un număr tot mai mare de turiști.

De asemenea, a crescut interesul pentru regiunile extreme ale Japoniei, precum nordul insulei Hokkaido și insula tropicală Okinawa, care poate fi vizitată ca parte a programului de Revelion 2024: Japonia tradițională și tropicală, lansat deja de Exact Travel.

Turiștii sunt tot mai interesați de orașe cu încărcătură simbolică și istorică aparte precum Nagasaki, Aomori, Kanazawa, Kobe sau Miyazaki (modalitate inedită găsită specialiștii agenției pentru a vizita toate aceste orașe, imposibil de atins cu un tur clasic este o croazieră în jurul Japoniei).

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: turişti japonia