x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Unele pensiuni şi hoteluri din Delta Dunării se apropie de un grad de ocupare de 100%

Unele pensiuni şi hoteluri din Delta Dunării se apropie de un grad de ocupare de 100%

07 Iun 2022   •   19:30
Unele pensiuni şi hoteluri din Delta Dunării se apropie de un grad de ocupare de 100%

Unele pensiuni şi hoteluri din Delta Dunării se apropie de un grad de ocupare de 100%, de minivacanţa de Rusalii.

Din ce în ce mai mulţi români intenţionează să petreacă minivacanţa de Rusalii în Delta Dunării, lucru dovedit de numărul mare de rezervări făcute pentru această perioadă la pensiunile şi hotelurile din Rezervaţia Biosferei.

Rezervările pe anul 2022 au crescut cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează Asociaţia de Management al Destinaţiei Turistice Delta Dunării.

Toate unităţile de cazare din Deltă vor fi deschise în minivacanţa de Rusalii, dintre care, conform estimărilor, unele vor atinge un grad de ocupare în minivacanţă de 100%.

„Sejururile pentru minivacanţa de Rusalii au început să se vândă pe măsură ce ne apropiem de această perioadă, cei mai mulţi turişti alegând pachetele de trei nopţi de cazare. Preferinţa clară este pentru relaxare în Delta Dunării, pescuit, mai ales că se ridică prohibiţia, vizitare lentă a destinaţiei pe trasee de caiac-canoe, cicloturism şi mai ales plajele sălbatice de la Sulina, Sf, Gheorghe şi Gura Portiţei, care oferă împlinirea unui vis de vacanţă, inedit, evitând aglomeraţia din alte destinaţii, în special pentru familiile cu copii. Este important pentru cei care aleg să vină în Deltă, să se informeze cu privire la aceasă bijuterie a naturii - Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, reguli de vizitare, tarife de acces. Minivacanţa de Rusalii reprezintă o continuare firească a sezonului turistic în Deltă, întrucât mulţi români obişnuiesc să-şi ia concediu abia după ce copiii intră în vacanţa şcolară. Iar pe baza estimărilor pe care le avem pentru Rusalii, putem spune că Delta va fi şi anul acesta destinaţia ideală preferată de români. De altfel, este o situaţie care s-a accentuat în timpul pandemiei şi care se permanentizează", afirmă Cătălin Ţibuleac, preşedintele asociaţiei.

Mulţi dintre cei care au făcut deja rezervare pentru minivacanţa de Rusalii au fost stimulaţi de ofertele speciale, un pachet de trei nopţi/ persoană fiind între 900 lei, cu mic dejun inclus şi 1.700 lei, pensiune completă, transfer naval, excursii, iar persoanele care optează pentru cină festivă, spa, muzică live la un hotel de 5 stele, trebuie să achite 395 euo pentru un sejur de 3 nopţi.

(sursa: Mediafax)

×