x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ce se va purta in materie de placi ceramice pentru baie

Ce se va purta in materie de placi ceramice pentru baie

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    02 Noi 2006   •   00:00
Ce se va purta in materie de placi ceramice pentru baie

AFLA CE E NOU
Tendintele exprimate in cadrul targului Cersaie 2006
AFLA CE E NOU
Tendintele exprimate in cadrul targului Cersaie 2006

La sfarsitul lunii septembrie s-a incheiat cea mai mare expozitie de placi ceramice, mobilier si accesorii pentru baie, Cersaie 2006. Ca este o expozitie prestigioasa si de traditie o demonstreaza in primul rand simplul fapt ca se afla la cea de-a 24-a editie. O mai demonstreaza apoi si cifrele care au descris editia din acest an, respectiv faptul ca pe o suprafata de 156.000 mp au fost prezenti 1.061 de expozanti din 32 de tari.

CE VA OFERI PIATA

Dar poate ca cel mai mare merit al targurilor din domeniul amenajarilor este acela ca in cadrul lor se contureaza mult asteptatele tendinte. Iata la ce ne putem astepta in viitorul apropiat de la acest sector. Lux, eleganta si inovatii fine sunt cheia trendului ceramic de la Cersaie 2006. Noile realizari folosesc culoarea din abundenta, experimentand combinatii neobisnuite de texturi. Metalele, de acum o prezenta obisnuita in segmentul ceramic, sunt prezentate cu suprafete mai fine, mai pline de lumina si eleganta. Noile materiale sunt disponibile intr-o larga varietate dimensionala, insotite de mici detalii ce capteaza atentia, subliniem aici micile detalii! Sansa de a reusi o amenajare remarcabila apeland la detalii care tin de culoare, textura sau forma este exploatata la maximum! Placile portelanate sunt actorii principali pe scena amenajarilor moderne caracterizate prin liniaritate, calitati deosebite si eleganta.


Apar din abundenta culori calde de galben, auriu, texturi si forme din lumea vegetala, placi cu decoruri marine ca o intoarcere spre natura. Delicatele detalii artistice lucrate manual se prefigureaza ca o cheie a ambientelor cu placi ceramice. Suprafetele ceramice imita catifeaua, textura impresionanta a lanii si aspectul pielii

×