x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Millennium Business Center, In BucureSti

Millennium Business Center, In BucureSti

29 Dec 2005   •   00:00
Millennium Business Center, In BucureSti
AFLA CE E NOU
Cea mai tnalta cladire cu structura de rezistenta din otel, din Romania

Cu un total de 24 de niveluri: patru subsoluri, parter, 18 etaje si etajul tehnic, Millennium Business Center va domina zona din vecinatatea Pietei Rosetti, fiind cu siguranta un nou punct de reper nu doar in aceasta zona ci si pentru centrul capitalei.

Locatia acestei cladiri de birouri, langa biserica Armeneasca si la intersectia Strazii Armand Calinescu cu Bulevardul Carol, ofera imobilului o expunere excelenta. "Locatia spune multe despre puterea financiara a unei companii si despre planurile sale pe termen lung, astfel ca oferta Millennium este ideala pentru cine isi cauta un sediu reprezentativ anul viitor", explica Alexandru Stancov, senior broker in cadrul departamentului de spatii de birouri din Eurisko. Pe langa vizibilitatea foarte buna, aceasta locatie are avantajul de a oferi un acces facil, avand alaturi statiile de autobuz, tramvai, troleibuz si la 4 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Universitatii.

CLADIRE MULTIFUNCTIONALA


Cladirea va intruni o serie de solutii constructive si arhitecturale deosebite, fiind la +72.00 m inaltime, cea mai inalta cladire cu structura de rezistenta din otel din Romania. Millennium Business Center se va bucura de facilitati precum: sistem climatizare HVAC (4 ducturi) pentru asigurarea controlului individual al temperaturii si ventilatie naturala, pardoseala suprainaltata in spatiile de birouri, plafon suspendat cu lumini incastrate, sistem de detectare a incendiilor prin senzori de fum si de stingere cu sprinklere, 5 lifturi si 2 escalatoare, sistem de supraveghere si paza asigurata. In afara de spatiile dedicate birourilor, Millennium Business Center ofera si spatii comerciale care vor deservi companiile ce activeaza aici.

FOCSANI CITY CENTER


Focsani City Center, un mall ce se va intinde pe o suprafata de cca 10.000 mp construiti, se va deschide la sfarsitul anului 2006 in Focsani, constructia lui incepand in luna martie a acestui an. Focsani City Center va fi situat in nord-estul orasului Focsani, la intersectia drumului european Bucuresti-Iasi E85 cu principala iesire din oras, inspre nordul tarii. "Aria de acoperire a mall-ului (catchment area) este estimata la peste 250.000 de oameni, centrul fiind amplasat langa cartiere rezidentiale, cu populatie avand venituri medii si beneficiind de un trafic intens, datorat proximitatii unor artere intens circulate", arata Luiza Moraru, manager al departamentului de spatii comerciale de la Eurisko.

Conform proiectului, acesta va fi dezvoltat pe un singur nivel si va oferi 5.000 mp suprafata utila si o parcare de suprafata de 400 de locuri.

O serie larga de branduri nationale si internationale de confectii, incaltaminte, bijuterii, cosmetice etc. vor deschide magazine, tot aici fiind disponibila pentru cumparatorii focsaneni o gama variata de servicii - banca, farmacie, optica, foto, presa si un magazin de electrocasnice. Deoarece se adreseaza unui target pretentios, cu venituri medii si mari, nici un detaliu nu a fost neglijat, constructia fiind realizata conform standardelor europene.
×