x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa De ce să nu ai oglindă în dormitor. Efectele negative asupra sănătății și relațiilor

De ce să nu ai oglindă în dormitor. Efectele negative asupra sănătății și relațiilor

de Redacția Jurnalul    |    11 Aug 2023   •   21:00
De ce să nu ai oglindă în dormitor. Efectele negative asupra sănătății și relațiilor
Sursa foto: Hepta

Amplasarea oglinzii în dormitor nu este cea mai bună idee din cauza efectelor negative asupra sănătății dar și a relațiilor cu ceilalți locatari ai casei.

Regulile Feng Shui spun că oglinda reflectă și dublează energia existentă în acel spațiu. Prin urmare, dacă aceasta este negativă, cum ar fi certuri, boli, aceasta o poate amplifica. 

Însă oglinda poate duce și la tulburări de somn, provocând nesiguranță, anxietate, insomnii, potrivit Rador, care citează actualno.com.

Mai mult, o oglindă în dormitor amplasată vizavi de pat crează prea multă activitate în cameră, mai ales dacă în ea se reflectă lumini puternice sau alte obiecte strălucitoare, scrie dcnews.ro.

Totodată, credințele populare spun că oglinda din dormitor provoacă relații dizarmonice cu ceilalți locatari dar poate atrage și probleme de sănătate. În unele culturi orientale se crede că oglinda din dormitor este un portal prin care spiritele rele intră în cameră. 

De asemenea, aceasta nu trebuie plasată nici vizavi de ușa de la intrare întrucât atrage energiile negative din afara casei.

 

 

×