x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Proiectul "Creeaza-ti mediul"

Proiectul "Creeaza-ti mediul"

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    24 Noi 2005   •   00:00
Proiectul "Creeaza-ti mediul"
AFLA CE E NOU
Premiul special pentru creativitate si cercetare

Proiectul "Creeaza-ti Mediul!" a fost lansat in luna octombrie 2004, este finantat de Holcim (Romania) si implementat de Fundatia CONCEPT in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii. Proiectul se adreseaza elevilor din invatamantul primar si gimnazial romanesc, clasele a IV-a si a V-a, si isi propune sa formeze, inca de la aceste varste, un comportament civic de protectie a mediului inconjurator. In anul scolar 2004-2005, "Creeaza-ti mediul!" a fost implementat ca proiect pilot in 19 scoli din urmatoarele orase: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Bucuresti, Campulung Muscel, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu Mures, Turda.

Criteriile de selectie utilizate de juriu au fost: competenta si claritatea demonstrate in cercetare, planificare, executie si masurarea rezultatelor, claritatea si coerenta mesajelor, creativitatea si etica.

Pentru toate acestea campania creata, implementata si derulata cu succes de Holcim (Romania) si Fundatia Concept a fost apreciata ca fiind exceptionala. Iar, pentru rigoarea si perseverenta in cercetare, partenerii in acest proiect au primit un premiu special - "Special Award for Creativity and Research".

2 IN 1 - DUS SI CROMOTERAPIE


Grupul Hansa, prezinta un produs ingenios, un dus care imprastie in afara de apa, si multa culoare, pentru un efect reconfortant. Spray-ul dusului are patru optiuni, iar culorile disponibile sunt in numar de opt, incluzand albul.

SCAUN DIN CERAMICA


Ceramica, un material neasteptat pentru un scaun. Obiectul din imagine, este conceput sa fie folosit ca si scaun in principal, dar i-am descoperit inca doua intrebuintari, pe care le-ar indeplini cu succes, respectiv de masuta pentru cafea si obiect decorativ. (produs disponibil in Magazinul Emerald)

×