x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară!

Să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară!

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    25 Apr 2009   •   00:00
Să ne bucurăm de vremea frumoasă de afară!

Suntem încă într-o săptămână în care prezenţa lui Dumnezeu este pregnantă. E Săptămâna Luminată şi e păcat să nu ne bucurăm chiar şi de atâta de puţin cât a mai rămas din ea. Potrivit credinţei creştine, zilele astea porţile raiului stau larg deschise, iar cele ale iadului sunt ferecate şi rămân aşa şi mâine, de duminica Tomei.



Uşile raiului sunt larg deschise, iar minunea de primăvară ne-a copleşit pe de-a-ntregul. Ce împrejurări frumoase ne sunt date să le trăim!

Cu anotimpul ăsta splendid, care-ţi umple mintea şi sufletul, nu poţi să rezişti în spaţii închise (casă, birou) mai mult decât trebuie. Şi atât şi este parcă prea mult! Aşa de mult, că ne-am transformat în nişte hoţi... tot furăm, fără pic de remuşcare, minute bune de la vremea pe care trebuie să o petrecem între patru pereţi şi le dăm pe toate, pe vremea frumoasă de afară.

Pentru că până la concediu încă mai e cale lungă nu ne rămâne decât să ne astâmpărăm pofta de huzur în weekend-uri, cu picnicuri, cu ieşiri în natură, cu barbequ-uri şi petreceri pe terasă sau în grădină! Pentru pregătirea lor, Jurnalul casei vă este bun sfătuitor.

Nu e nevoie să vă mai bateţi capul cu ce trebuie să conţină bagajul pentru picnic sau ieşit la iarbă verde, pentru că ne-am gândit noi la asta. Te ajutăm cu lista de necesităţi şi în plus îţi oferim un shopping întreg cu produse pe care să le iei cu tine în astfel de situaţii. Pentru că am luat în calcul şi cazul în care ustensilele specifice acestei activităţi s-au învechit sau îţi lipsesc!

Şi pentru amenajarea exterioară a zonelor din jurul casei, avem să vă sugerăm câteva idei! Asta în condiţiile în care amenajările exterioare au prins noi valenţe, funcţiilor de grădinărit şi de relaxare alăturânduli-se cele de joc, lectură, contemplative. Conceptul acestora variază de la cele cu caracter punctual (o sculptură, o fântână arteziană, o bancă pentru citit) până la dining-uri şi living-uri amenajate în aer liber.

Descoperiţi, printre multe altele, şi care sunt tendinţele exprimate în cadrul târgurilor de profil, privitoare la decorarea si mobilarea zonelor exterioare ale locuinţei.

×
Subiecte în articol: editorial