x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Un oras intreg in care locuiesc… flori

Un oras intreg in care locuiesc… flori

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    28 Sep 2006   •   00:00
Un oras intreg in care locuiesc… flori
AFLA CE E NOU
Va prezentam un concept, despre care prea putini stiu, dintr-un motiv simplu: este un produs de ceramica absolut nou. O sa incepem printr-o propunere. Ce ati spune daca v-ati muta florile "in casa noua"? Chiar asa cum auziti! Intr-o casa… Insa, in miniatura. "Vile pentru doamnele cu petale si frunze" ar putea foarte bine sa se numeasca ghivecele in forma de case, ce compun colectia Ville de Fleurs. Si atentie! Nu orice fel de case.

Designul Ville de Fleurs urmareste linia arhitecturala si incearca sa redea cat mai fidel atmosfera cochetelor "burguri" europene. In acest moment sunt disponibile doua colectii: Flamand si Colombage. Flamand iti plimba gandurile prin Amsterdam, Bruxelles sau Bruges. Colombage reconstituie acel model de case, caracterizat de scheletul din grinzi de lemn vizibil atat in interior, cat si in exterior, pe care il regasesti in Hanovra, Londra, Copenhaga.

Arhitectii minicasutelor nu se vor opri insa la aceste doua modele. Miniaturile din argila arsa pot fi achizitionate prin intermediul magazinelor online si a paginii web (www.myceramic.ro) si au preturi cuprinse intre 20 si 150 de euro.
ARHITECTII PROIECTULUI
Echipa care a stat la baza realizarii acestor produse este formata din Augustin Julea (foto stanga) - concept de produs, si Sergiu Lalut (foto dreapta) - design de produs. Mai mult in gluma decat in serios, Augustin Julea se ocupa in fiecare saptamana de cele mai "fierbinti" subiecte aparute in presa, in cadrul emisiunii "Saptamana nebuna" de la Prima TV. Sergiu Lalut este deja un nume recunoscut in domeniu. Este cel care semneaza piesele ceramice de autor My Ceramic. Pe langa acestia, mai colaboreaza si Angela Bontas - pictura.

×