x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Ce spune despre tine cifra destinului

Ce spune despre tine cifra destinului

de Paul Bardasu    |    06 Iul 2023   •   06:45
Ce spune despre tine cifra destinului

Chiar dacă nu toată lumea crede în horoscop, totuși observăm similitudini între persoanele născute în aceeași perioadă, chiar și în ani diferiți.

Așadar, există o legătură între data la care suntem aduși pe lume și evoluția noastră în viață. Chiar dacă ne făurim viitorul prin propriile puteri, o influență există și pentru cei care cred, și pentru ceilalți. Numerologii merg mai departe și susțin că data nașterii are și mai multă putere. Ei calculează „cifra destinului”, care ar avea importanță în viața fiecăruia. Să vedem ce susțin aceștia.

Pentru a afla cifra destinului tău, scrie pe o foaie data de naștere. Adună toate numere din data nașterii, până când ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă ești născut pe 15.06.1978, trebuie să aduni: 1+5+0+6+1+9+7+8. Totalul este 37. Adună apoi 3+7=10, iar apoi 1+0=1. Cifra destinului tău este 1. Dacă numărul de două cifre iese 11, 22, 33 sau 44, nu le mai aduna, căci deja ai ajuns la „numerele maestre”. Să vedem ce semnifică fiecare.

Cifra destinului 1 - Lider

Persoanele cu cifra destinului 1 preferă să lucreze pe cont propriu și se acomodează mai greu în echipă, fiind în căutarea succesului. Vor căuta mereu să aibă succes și sunt hotărâte să îl obțină. Spiritul întreprinzător de care dau dovadă le face să acționeze cu perseverență și să se impună cu autoritate.

Cifra destinului 2 - Partener

Persoanele cu cifra destinului 2 reușesc în viață atunci când lucrează în echipă, având de câștigat dacă intră în parteneriate. Spiritul de echipă și atitudinea prietenoasă le ajută să se dezvolte pe plan profesional și nu numai. Sunt persoanele care se descurcă bine la masa negocierilor, unde ies în evidență prin diplomația lor. Ideile pe care le generează vizează binele comun, nu sunt egoiste.

Cifra destinului 3 - Creativ

Persoanele cu cifra destinului 3 au o viață împlinită dacă se lansează în afaceri, pentru că au imaginație creativă. Au puterea de a acționa cu optimism, cu entuziasm și se implică în diverse activități, fără să le pese de riscuri. Acesta este și atuul care le asigură succesul în afaceri. Au poftă de viață și iubesc distracțiile, fiind în centrul atenției la petreceri, datorită umorului pe care îl manifestă. Socializarea este un punct important în viața lor. 

Cifra destinului 4 - Harnic

Persoanele cu cifra destinului 4 vor fi fericite dacă din mâna lor va rămâne ceva trainic și de calitate: o casă, o afacere, un produs. Sunt harnice și pline de responsabilitate. Reușesc în viață pentru că mereu vor să facă muncă de calitate, au grijă să-și organizeze activitățile și să se disciplineze. Au rezultate bune în domeniile unde perseverența este cheia succesului.

Cifra destinului 5 - Libertate

Persoanele cu cifra destinului 5 vor avea o evoluție ascendentă dacă vor căuta să aducă schimbări constructive în viața lor și a altora. Sunt mari iubitoare de libertate, mereu caută noi provocări, pentru că nu le place să stagneze. Acumulează rapid informații și, de aceea, conversațiile pe care acestea le poartă sunt inteligente și convingătoare.

Cifra destinului 6 - Armonie

Persoanele cu cifra destinului 6 se simt împlinite atunci când fac ceva creativ, echilibrat, armonios și când au o familie fericită. Sunt echilibrate, pentru că știu să combine utilul cu plăcutul, teoria cu practica, relaxarea cu munca, realul cu imaginarul. De o cinste exemplară, aceste persoane nu vor face acțiuni necugetate. Preferă să se lase pe sine deoparte decât să facă un rău cuiva.

Cifra destinului 7 - Echilibru

Persoanele cu cifra destinului 7 se simt bine atunci când sunt lăsate să-și vadă de viața lor și să evolueze în stilul lor propriu. Numărul 7 este considerat magic în multe tradiții și religii și, prin urmare, persoanele guvernate de această cifră a destinului vor ști cum să-și trăiască viața în echilibru, între ceea ce este uman și ceea ce este divin.

Cifra destinului 8 - Realism

Persoanele cu cifra destinului 8 își găsesc echilibrul atunci când reușesc să se realizeze pe plan material. Sunt pline de energie fizică, pe care de obicei o folosesc pentru a-și satisface dorințele materiale. Sunt realiste, eficiente și nu se tem să-și stabilească obiective înalte pe plan profesional, au puterea să muncească până obțin ceea ce vor.

Cifra destinului 9 - Viziune

Persoanele cu cifra destinului 9 au o mare satisfacție când desfășoară activități caritabile, au o inteligență peste medie și sunt vizionare. Uneori dau impresia că vin dintr-o altă lume, pentru că au idei îndrăznețe, complet diferite de ceea ce este tradițional. Ele pot stabili noi curente sau pot crea o nouă modă.

Cifra destinului 11 - Intuiție

Numărul maestru 11 este descris prin iluminare, intuiție, perspicacitate. Acești oameni prezintă o intuiție excepțională, ce poate merge până la clarviziune. Pot fi oameni sinceri și direcți, dar totodată trebuie să se descopere pe sine, iar adesea drumul lor în viață e dificil, anevoios, dureros chiar. Ei trebuie să facă posibil din imposibil și să își descopere țelul în viață, care deseori este unul măreț, grandios și greu de atins.

Cifra destinului 22 - Acțiune

Numărul maestru 22 poate fi descris prin viziune, acțiune, intensitate, dar și autodistrugere. Cei care au acest număr al destinului sunt oameni cu o ambiție puternică, care au viziuni mărețe în viață, sunt cei care vor reuși să atingă un succes care depășește chiar și imaginația. Viziunea lor aduce evoluția în lume. Ei sunt cei care au condus salturile omenirii. Pe cât de constructivă este abilitatea destinului lor, pe atât de distructivă poate fi atunci când își transformă ambiția în egoism și încăpățânare.

Cifra destinului 33 - Bunătate

Numărul maestru 33 poate fi descris prin bunătate, iubire, afecțiune, compasiune, îndurare. Cei aflați sub influența acestui număr se nasc rar, fiind totodată cei care au puterea de a înălța vibrația spirituală a lumii, prin compasiune și iubire. Sunt acei oameni care ne demonstrează puterea de neînvins a iubirii, ne arată importanța compasiunii și beneficiile înțelegerii semenilor noștri.

Cifra destinului 44 - Echilibrul perfect

Numărul 44 poate fi descris prin echilibru perfect. Țelul acestor persoane este de a descoperi și a comunica, sunt cele ce aduc în față adevărurile lumii, cei care deslușesc secretele de nepătruns și care, totodată, schimbă, prin adevăr, percepția lumii. Sunt impunătoare, atât spiritual, cât și fizic.

×
Subiecte în articol: cifra destinului data nasterii