x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Uite alãturi de cine s-a antrenat Cornel Pãsat pentru „Splash! Vedete la apã”!

Uite alãturi de cine s-a antrenat Cornel Pãsat pentru „Splash! Vedete la apã”!

14 Iul 2013   •   15:29
Uite alãturi de cine s-a antrenat Cornel Pãsat pentru „Splash! Vedete la apã”!

Cea mai veselă emisiune estivală, Splash! Vedete la apă, continuă cu o ediţie de-a dreptul incendiară! Emoţie, adrenalină, pariuri, bună dispoziţie, pe toate le puteţi urmãri în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1.

Laurette, Cornel Pãsat, Silvia de la Vegas, Mihai Mitoşeru, Xonia, Andrei Leonte, Emilia Ghinescu şi Andrei Duban vor încerca sã uimeascã juriul format din Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cãtãlin Preda cu sãrituri care mai de care mai spectaculoase, pentru ca la finalul ediţiei patru dintre aceştia sã meargã în semifinalele show-ului.

Cornel Păsat ne-a mărturisit că soţia sa, fostă gimnastă, s-a antrenat cot la cot cu el, încurajându-l constant să execute o săritură spectaculoasă. Nici pentru Emilia Ghinescu lucrurile nu au fost deloc simple: “Eu fac naveta de la Piteşti la Bucureşti în fiecare zi pentru antrenamente. Este destul de obositor şi oricât am vrea noi să credem că suntem super oameni, nu suntem”, spune Emilia Ghinescu, frumoasa cântăreaţă de muzică populară care şi-a învins toate temerile legate de înălţime pentru a executa un salt impresionant.

În ediţia din săptămâna acesta, juratul Cătălin Preda va face o săritură impresionantă de la…10 metri! Nu rataţi duminică, 14 iulie, de la ora 20:30, la Antena 1, cea mai spectaculoasă şi amuzantă emisiune estivală a momentului, după ce prima ediţie a fost lider de piaţă pe toate targeturile, spulberând concurenţa! Pânã atunci însã, chiar în aceastã dimineaţã, de la ora 10:00, telespectatorii vor putea viziona în avanpremierã pe www.antenaplay.ro, cel de-al doilea episod al emisiunii „Splash! Vedete la apã”.

×