x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Daniel Buzdugan: Nu am baterii Duracell şi nici nu iau prafuri

Daniel Buzdugan: Nu am baterii Duracell şi nici nu iau prafuri

de Anca Nicoleanu    |    02 Iul 2010   •   00:00
Daniel Buzdugan: Nu am baterii Duracell şi nici nu iau prafuri
● Le-ai pus gând rău părinţilor cu fete de măritat şi celor cu băieţi de însurat la "Iubirea face farse". Zi-mi ce le coci?
● Ideea e în felul următor: părinţii pică în plasa întinsă de copiii lor şi de Antena 1. Într-o vilă de lux, într-un car­tier rezidenţial, copiii îi invită pe părinţi în ideea de a-şi cunoaşte viitorul ginere, viitoarea noră. Ei rămân surprinşi când sunt aduşi cu limuzina şi când intră în casa foarte luxoasă, dar nu în ultimul rând când văd cu cine s-a cuplat odrasla lor şi, mai ales, când văd cum se comportă viitorul ginere sau viitoarea noră.


● Ce ocupaţii au tinerii care s-au prezentat la preselecţii?
● Sunt studenţi, în majoritate, şi chiar dacă unii şi lucrează sunt cu facultatea neterminată. De aici probabil şi surprinderea părinţilor. OK, tu eşti vedetă, dar ăsta nu are facultatea terminată.


● Se apelează şi aici, ca la majoritatea emisiu­nilor de gen, la actori neprofesionişti?
● Emisiu­nea e pe bune, în nici un caz nu aş fi prezentat o emisiune de acest fel regizată. Telespectatorii o să îşi dea seama văzând emisiunea că nu este o făcătură. Ei îşi pot da seama foarte uşor dacă este sau nu real.


● Pe ce perioadă de timp se întinde?

● Până la sfârşitul lunii august.


● Cum se desfăşoară filmările?

● Se desfăşoară într-o atmosferă prietenoasă şi foarte veselă, având coordonatori doi profesionişti, Dana Mladin şi Claudiu Perusco. Echipa e foarte mişto, cameramanii sunt cei de la "În puiii mei", iar locaţia este o vilă de 1 milion de euro dintr-un complex rezidenţial din Bucureşti.


● Într-un top al farselor pe care le-ai tot făcut, care "gen" a prins cel mai bine?

● Nu ştiu, au prins cele cu cuvinte cu sensuri schimbate prin care oamenii înţeleg altceva, prind situaţiile cu fotbalişti...


● Tot faci farse de-atâţia ani, ţie nu ţi-a venit nimeni de hac?
● Mi s-a făcut o farsă când eram la un restaurant la Timişoara, după un eveniment. M-am trezit cu un tort în loc de ce comandasem şi culmea e că în perioada aia chiar nu mâncam dulce, căci încercam să mă păstrez în nişte limite cu greutatea. Mi-au zis că e din partea patronilor, care mă simpatizează. Le-am zis că nu mănânc tort, că încerc să îmi păstrez greutatea în limite normale. Au insistat, eu am cedat şi în tortul respectiv era de fapt o mămăligă. Altă dată la un hotel am cerut ouă fierte şi mi-au adus ouă crude. Am dat cu unul dintre ele puternic de masă, să-l ciocnesc bine şi m-am stropit pe pantaloni şi cămaşă.


● Faci farse doar la radio şi tv sau mai coci câte una şi-n familie?
● Nu, în viaţa de zi cu zi sunt foarte normal, chiar banal uneori şi liniştit. Lumea e surprinsă că sunt mult mai calm şi liniştit, dar asta şi pentru că muncesc foarte mult. Trezit la 5:30, radio, filmări, ajung acasă obosit, nu am baterii Duracell şi nici nu iau prafuri.

×
Subiecte în articol: vedete