x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar GASTRONOMIE/Info

GASTRONOMIE/Info

16 Dec 2004   •   00:00

16 DECEMBRIE 2004
FRUCTELE INGHETATE. Trebuie introduse intr-un vas cu apa, la temperatura camerei, si scoase dupa 12 ore. Introducerea fructelor in apa se face cu mare atentie, pentru ca ele sa nu se atinga una de alta.

FRUCTELE USCATE. Se umfla mai repede in apa in care se dizolva o lingurita de drojdie de bere.

FELIILE DE MERE DIN COMPOT. Isi pot pastra culoarea initiala daca se introduc in apa cu otet. Apoi se scot si se pun in alta apa la fiert. Otetul nu influenteaza gustul compotului.

NUCILE. Se pastreaza in saculeti din panza sau in pungi din hartie. Acestea nu trebuie sa fie mucegaite, verzi sau patate, ci sa fie cat mai bine uscate.

CONSERVARE. Daca pastrati fructe pentru iarna trebuie sa stiti ca este bine sa le controlati din cand in cand pentru a le indeparta pe cele stricate sau mucegaite.

×
Subiecte în articol: gastronomie