x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Info

Info

11 Mai 2005   •   00:00

  • 12 mai 2005
  • MAI INCET. Patronii de baruri din statul australian Victoria vor fi obligati sa reduca volumul muzicii pentru a le permite clientilor sa vorbeasca fara sa tipe, transmite Mediafax, citand Agentia France Press. Tribunalul administrativ al statului Victoria, din sudul Australiei, a ordonat ca volumul muzicii din baruri sa fie destul de mic, incat sa le permita clientilor asezati la o distanta de 60 de centimetri sa aiba o conversatie normala. Tribunalul a luat aceasta decizie in urma unei plangeri depuse impotriva unui bar din Melbourne. Brian Kearney, responsabilul Asociatiei hotelurilor din Victoria, a aratat ca majoritatea barurilor se va conforma fara probleme noii reguli.

    BRUTARIE. In data de 12 mai, in orasul Guangzhou, din China, incepe cea mai mare expozitie de brutarie din Asia. La acest eveniment participa peste 600 de expozanti din aproximativ 20 de tari. La Interbake China 2005 sunt asteptati in jur de 90.000 de vizitatori.

    CONCURS. In perioada 12-14 mai, in Memphis, SUA, are loc cel mai mare concurs de pregatit carne la gratar. Concurentii vor dormi trei zile in aer liber. La bataie sunt puse premii in valoare de peste 61.000 de dolari. Se preconizeaza ca vor fi aproximativ 90.000 de persoane care isi vor arata maiestria de a gati carne de porc la gratar. (Veronica Guzun)

    ×
    Subiecte în articol: gastronomie