Mari maeştri italieni.Maeştrii in arta culinară Mario Musci şi Giuseppe Frizzale au venit acum două luni din Italia. Au adus cu ei savoarea bucătăriei mediteraneene pentru cei mai exigenţi gurmanzi. Maeştrii in arta culinară Mario Musci şi Giuseppe Frizzale au venit acum două luni din Italia. Au adus cu ei savoarea bucătăriei mediteraneene pentru cei mai exigenţi gurmanzi.
Prin ce se deosebeşte un bucătar romăn de unul italian?div>
Noi suntem obişnuiţi să ieşim din bucătărie, să vorbim cu clienţii. Astfel ei capătă incredere in restaurant, pentru că ştiu cine le găteşte.
Experienţă
De ce aţi ales să veniţi tocmai in Romănia?
Noi avem multă experienţă in bucătărie şi ni se pare interesant să o punem in slujba unui restaurant din Bucureşti. Am participat la multe concursuri, am scris chiar şi o carte de bucate impreună.
Tendinţe in gastronomie
Aţi spus că aţi participat la multe concursuri. Cum v-au schimbat acestea viziunea asupra artei culinare?
Este o satisfacţie personală enormă şi, in plus, am observat tendinţele către care se indreaptă gastronomia. Am cunoscut evident şi alte culturi, lucru care ne ajută in dezvoltarea profesională.
In două luni aţi avut ceva timp să experimentaţi căteva din bucatele romăneşti.Care vă plac cel mai mult?div>
Sarmalele, ciorba cu carne de vită şi ţuica fiartă (răspune Giuseppe). Nu imi plac micii pentru că sunt foarte graşi, dar cred că acest tip de hrană este normal aici, unde este clima ceva mai rece.
O femeie din SUA care s-a mutat în Grecia după ce a vizitat 30 de țări explică de ce nu vrea să se mai întoarcă vreodată acasă
Citește pe Antena3.ro
| ||
FILE DE TON ROŞU LA GRĂTAR CU SOS DE ROŞII, CAPERE ŞI LIMETE
|