INGREDIENTE
1 stomac de porc
500 g pulpa porc
1 inima porc
1/2 ficat de porc
o bucata de slanina
o bucata de sorici
2 urechi
3 foi de dafin
sare
piper
coriandru
Mod de preparare:
Fierbe la foc mic pulpa, capul si organele, mai putin stomacul, intr-o cratita incapatoare pentru 2 ore, sau pana cand furculita intra cu mare usurinta.Strecoara carnea si las-o sa se raceasca, apoi tai-o cubulete si amestec-o cu 2 cani din zeama ramasa de la fiert.Pune carnea taiata in stomacul bine curatat in stomacul bine curatat, si coase-l sau leaga-l.Inteapa stomacul din loc in loc cu un ac, incat aerul sa iasa, si pune-l la fiert in aceeasi apa in care a fiert carnea, pentru alte 30 de minute.Dupa ce fierbe toba, scoate-o pe un tocator, pune un alt tocator peste ea si adauga o greutate, care sa o preseze timp de 12 ore.