x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu mozarella și usturoi

REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu mozarella și usturoi

14 Noi 2016   •   19:35
REŢETA ZILEI: Pâine umplută cu mozarella și usturoi
Sursa foto: getlokal.ro

Ingrediente: o pâine mare, țărănească, 150 g mozarella, câteva felii de cașcaval, 100 g unt, o legătură de pătrunjel, doi căței de usturoi, sare, piper

Mod de preparare:

Se amestecă foarte bine untul (la temperatura camerei) cu pătrunjelul care a fost tocat mărunt, sare și usturoiul presat. Se taie pâinea pătrățele, dar nu până la capăt, iar în spațiile create se pune tot amestecul de unt cu usturoi. După aceea, se adaugă tot în aceste locuri, mozarella dată pe răzătoare, iar dacă mai rămâne spațiu, felii de cașcaval. Se pune sare, piper și se acoperă cu o folie de aluminiu, după care se dă la cuptor 15 minute, la 180 de grade. Se mai lasă 5 minute fără folie ca să se rumenească.

 

Încearcă și REŢETA ZILEI: Sandwich cu ton

REŢETA ZILEI Ghiveci călugăresc

Trucul care te ajută să faci cea mai bună ciorbă de burtă. Doar cei mai buni bucătari folosesc aceste ingrediente

 

×