Ingrediente:
un piept de pui, 200 g brânză feta, 10 frunze de busuioc, 4-6 felii de bacon, sare, piper
Mod de preparare:
Se taie pieptul pe jumătate, se pun cele două părţi în folie alimentară şi se bat ca pentru şniţele, cu sare şi piper. Se mărunţeşte brânza, se adaugă busuiocul tocat mărunt şi se amestecă (se poate pune şi un praf de piper pentru gust). Se împarte compoziţia pe cele două bucăţi de piept de pui şi se rulează cu grijă în 2-3 felii de bacon. Se dau la cuptor pentru 20-25 de minute. Se pot servi cu un vin alb.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Paste penne carbonara cu dovlecei
Citește pe Antena3.ro
REŢETA ZILEI: Tochitură moldovenească
REŢETA ZILEI: Cotlete de porc cu ceapă şi mere coapte
REŢETA ZILEI: Noodles cu legume