INGREDIENTE: un pui taiat in 8-10 bucati, 8 cani de supa de pui, 3 catei de usturoi, o ceapa taiata marunt, doi morcovi curatati, taiati marunt, doua teline taiate, un pachet de paste, doua lingurite cimbru tocat
PREPARARE: Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se caleste cu o lingurita de ulei la foc potrivit timp de 8-10 minute. Se pune zeama de pui si se lasa la fiert, la foc mic. Vasul se acopera, dar nu de tot, cu un capac. Se lasa aproximativ 20 de minute, astfel incat puiul sa fie gata. Se dezoseaza puiul fiert si se taie in bucati mici.
Zeama se lasa sa se raceasca, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert. Se adauga ceapa, morcovul, telina si cimbrul. Se lasa la foc pana se inmoaie legumele, cam 8 minute. Se adauga pastele, patrunjelul si carnea de pui. Se lasa 5 minute, cat sa fiarba pastele. Se sareaza si se pipereaza. Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.