x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Risotto cu legume verzi

Risotto cu legume verzi

22 Oct 2016   •   13:30
Risotto cu legume verzi
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente: 200g orez pentru risotto, 1L supă de pui, 100g mazăre, 50g fasole verde, 50g sparanghel (4 tulpini), o tulpină ţelină, o ceapă medie, o lingură de unt, 30 g parmesan, sare, piper negru

Mod de preparare: supa trebuie să fie fierbinte. Se topeşte untul la foc mic într-o tigaie largă şi se căleşte ceapa. Se adaugă orezul, se lasă 3 minute la prăjit la foc mare, apoi se adaugă ţelina şi se mai lasă 2 minute. Se toarnă două polonice de supă, la foc mic. Următorul polonic se pune când anteriorul a fost absorbit de orez. După 5 minute de fiert, se pun celelelalte ingrediente şi se pune supa, puţin câte puţin. Se serveşte imediat, cu parmezan ras şi piper.

×