x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Vacanţă în funcţie de zodie

Vacanţă în funcţie de zodie

de Simona Chiriac    |    17 Mai 2010   •   00:00

O agenţie românească a găsit un concept nou pentru a-şi atrage şi mulţumi clienţii. Astfel, cum fiecare zodie îşi pune amprenta asupra caracteristicilor untelectuale sau emoţionale ale unui individ, de ce nu i-ar influenţa şi vacanţa?

Aşa se face ca pe site-ul agenţiei, amatorii de vacanţe personalizate îşi pot calcula bioritmul sau pot alege o destinaţie de vacanţă în funcţie de "ce le stă scris în stele". De asemenea, pe portalul agenţiei apar informaţii utile despre compatibilitatea zodiilor, din perspectiva destinaţiilor de vacanţă, dar chiar şi un horoscop al vacanţelor.

Aşa veţi putea afla că zodiei Berbec i se potrivesc destinaţiile "exotice din Africa, America de Sud sau Asia. Chiar şi Australia poate fi un punct de atracţie pentru el, dar dacă vrea să fie mai aproape de casă poate vizita ţări precum Franţa, Anglia sau Spania. Nici oraşele mari din celelalte ţări europene nu sunt de dat la o parte, deoarece au atât de multe obiective de vizitat în aşa fel încât energia Berbecului va fi, în sfârşit, epuizată."

Cu toate acestea, agenţia nu se adreasează exclusiv fenomenului astrologic, ofertele sale având şi caracter generalist, marcându-se foarte bine tendinţele de pe piaţă. Important este ca toţi turiştii să se întoarcă fericiţi din vacanţă.

×
Subiecte în articol: travel news