x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Viitorul e... rosé pentru Donald Trump

Viitorul e... rosé pentru Donald Trump

de Magda Cristina Ursache    |    09 Apr 2011   •   15:04

Dacă planurile nu îi vor fi date peste cap, cunoscutul om de afaceri Donald Trump ar putea ciocni pentru succesul ultimei sale afaceri cu vinul produs chiar de el. El a cumnpărat recent o foarte apreciată podgorie din statul Virginia - în Charlottesville - plătind pentru ea nu mai puţin de 7,5 milioane de dolari. Experţii susţin că Trump a dat lovitura, câtă vreme, înainte de recesiune, proprietatea pe care a achiziţionat-o valora de aproape zece ori mai mult, iar vinurile produse aici au fost de multe ori medaliate la competiţiile de gen. Vinul care urmează să se producă de acum înainte la crama lui Trump se va comercializa sub propriul (şi celebrul său) nume. Donald Trump a declarat, pentru Washington Post, că deşi în general el este mai degrabă interesat de achiziţia făcută din punct de vedere imobiliar, şi mai puţin de vinul care se produce aici, nu va închide crama ci, dimpotrivă, va încuraja dezvoltarea ei. Şi cum numele său este sinonim cu luxul şi calitatea, se aşteaptă ca în crama lui să se producă vinuri pe măsura faimei pe care o are noul proprietar.
Pe de altă parte, trebuie să menţionăm că nici vechii proprietari ai podgoriei nu erau nişte neica nimeni. Trump a cumpărat de la Patricia Kluge – cea care a fost măritată cu cel mai bogat om din statul Virginia, John Kluge, şi unul dintre titanii presei americane, decedat în 2010.
Primul vin care va fi lansat pe piaţă sub eticheta "Donald Trump” va fi un rosé, culoare în care pare să fie învăluit şi viitorul afaceristului.

×