x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cum scapi de blesteme sau deochi. Remediul Lidiei Fecioru

Cum scapi de blesteme sau deochi. Remediul Lidiei Fecioru

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   21:30
Cum scapi de blesteme sau deochi. Remediul Lidiei Fecioru

Oamenii apelează uneori la altfel de metode, în speranța de a-și rezolva problemele sau doar pentru a se liniști.

Astfel că nervii ori credința că blestemul este eficient asupra celor care i-au supărat, îi determină să apeleze la cuvinte rele. Blestemele pot fi rostite de oricine, de la oameni simpli la vrăjitoare. Ultimele folosesc magia albă sau neagră și tot felul de farmece. În același timp, persoanele blestemate pot să-și dea seama că au ajuns în această situație dificilă.

Iată semnele că ai fost blestemat:

– Nervozitate permanentă;

– Dureri de cap acute;

– Somn agitat;

– Depresie;

– Căderea părului;

– Imposibilitatea de a avea o relație de lungă durată;

– Infertilitate;

– Senzația de ghinion continuu.

Remediul pentru blesteme și deochi

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine  cu un remediu naturist. Rostopasca este bună pentru îndepărtarea deochiului dar și a blestemelor. 

"Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară, cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie.

Când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Și zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reține informația şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam, aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative. După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să "lucreze"

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3 CNN.

Ea mai precizează că planta "e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia", a explicat Lidia Fecioru.

 

 

×
Subiecte în articol: lidia fecioru deochi blesteme