x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Delia, transformată în magician la ”iUmor”

Delia, transformată în magician la ”iUmor”

13 Oct 2017   •   19:00
Delia, transformată în magician la ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Jurații ”iUmor” au avut parte până acum de mai multe numere de magie, unele bune, altele fenomenale, însă duminica aceasta chiar unul dintre ei are ocazia de a deveni magician.

Andrei Crăciun este magicianul care a reușit să facă liniște în studioul ”iUmor” cu unul dintre numerele sale. Concurentul a început reprezentația cu ajutorul lui Cheloo, apoi s-a mutat la colegii juratului. Crăciun i-a făcut Deliei o propunere greu de refuzat: ”Vrei să te ajut să intri în mintea lui Mihai Bendeac?”.

Bineînțeles, răspunsul a venit rapid și a fost unul afirmativ, lucru care i-a creat un ușor sentiment de panică lui Mihai Bendeac. Actorul a fost rugat apoi să își aleagă o carte de joc dintr-un pachet, iar după câteva întrebări, Delia a reușit să afle că este una de culoare roșie, apoi că semnul ar fi un romb. Și când Bendeac devenea tot mai uimit, Delia a reușit, cu ajutorul magicianului, să ghicească și numărul cărții de joc!

”El a apelat la mine pentru că știa că pot. A deschis o cale de comunicare și am intrat în mintea ta”, a declarat apoi relaxată Delia.

Cum au reacționat ceilalți doi jurați, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 21.00, într-o nouă ediție ”iUmor”, la Antena 1.

×