x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dorian Popa le face cadouri vecinilor săi din ”Ultimul Trib”,  înainte de a pleca din Madagascar

Dorian Popa le face cadouri vecinilor săi din ”Ultimul Trib”,  înainte de a pleca din Madagascar

27 Sep 2018   •   16:46
Dorian Popa le face cadouri vecinilor săi din ”Ultimul Trib”,   înainte de a pleca din Madagascar

După o accidentare care l-a forțat să iasă din competiție, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, Dorian Popa se întoarce în satul în care a locuit alături de echipa sa, pentru a-și lua rămas-bun.

Într-un timp mai scurt decât și-ar fi dorit, Dorian Popa s-a atașat foarte mult nu doar de colegii săi ”Lemuri”, ci și de vecinii din satul malgaș în care a locuit. Ca urmare, Dorian nu a vrut să plece din Madagascar înainte de a-i vedea și de a le face mici cadouri atât colegilor săi, cât și sătenilor care i-au primit cu atâta căldură în tribul lor.

”Mai mult decât durerea fizică, mă apăsa gândul că nu mai pot fi în concurs. M-am atașat repede de echipă și sigur că ar fi urmat multe momente frumoase. Nici nu vreau să mă mai gândesc la faptul că nu mai pot, îmi rupe sufletul”, a mărturisit Dorian. Cum l-au încurajat colegii săi și cum au reacționat localnicii la vestea că Dorian va pleca acasă, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.  

×
Subiecte în articol: Dorian Popa