x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum accesorizăm corect rochia cu paiete

Cum accesorizăm corect rochia cu paiete

de Sebastian S. Eduard    |    14 Feb 2013   •   22:21
Cum accesorizăm corect rochia cu paiete

Rochiile paietate continuă să fie în mare vogă, regăsindu-se şi anul aceasta în colecţiile marilor designeri. Pe cât sunt de glamouroase sunt, pe atât de multă atenţie trebuie acordată accesorizării acestora.

Designerul Mihaela Drafta a lansat de curând colecţia “Glitter”, ce include rochii de cocktail realizate, în mare parte din material paietat, iar acum ne explică acum cum este bine să accesorizăm acest tip de vestimentaţie pentru ca rezultatul să nu fie excesiv de încărcat.

“În momentul în care optăm pentru o rochie de paiete, trebuie să fim conştiente că alegerea este, în sine, suficientă. Luciul paietelor, chiar dacă nu este cel clasic, cu tentă cameleonică şi vibrantă, nu permite mari artificii. O femeie cu o ţinută din paiete este suficient de misterioasă şi este bine să rămână în această zonă fără a strica printr-un accesoriu deplasat sau cu un pantof nepotrivit. Personal, aş opta pentru un singur accesoriu, respectiv, ori cercei, ori brăţară, ori un inel. Accesoriile pot fi masive, cu pietre de bună calitate şi foarte bine asortate cu culoarea rochiei (ori culoarea vestimentaţiei, ori una neutră).

La capitolul încălţăminte, rochiile de paiete se accesorizează cel mai bine cu sandale sau cu pantofi foarte fini, clasici. Fiind o rochie de seară, încălţămintea trebuie dusă spre această zonă. În niciun caz  pantofii cu tălpi groase, platforme sau accesorii din piele. Machiajul adoptat trebuie să fie de divă, să ţină cont de fizionomia feţei, şi să se pună accent pe ochi, obraz sau buze”, declară Mihaela Drafta.

La fel ca şi colecţiile anterioare, noua linie vestimentară Mihaela Drafta, Glitter, se regăseşte la atelierul designerului din Concept Store-ul Mihaela Drafta.

×