x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Design exclusivist

Design exclusivist

de Georgiana Teodorescu    |    24 Aug 2005   •   00:00
Design exclusivist

Designerul responsabil cu crearea unora dintre cele mai bine vandute masini din lume isi pune acum amprenta pe productia de mobilier, lansand idei inovatoare si personalizate.

Giugiaro Design este parte componenta a companiei Italdesign-Giugiaro Group, nascuta ca o continuare a activitatii indelungate inceputa de grupul-mama in anii ’70.

De la data nasterii sale, Giugiaro Design a crescut respirand aerul designului functional in domenii ca: industria automobilistica, transport, sisteme de telefonie, aparate electrice si electrocasnice, ceasuri, cosmetice, grafica, multimedia, arhitectura de interior si design de produs. Chevrolet, Alfa Romeo, Fiat, Nikon, Siemens, JVC, L’Oreal, Seiko, Ferrero, Sanpellegrino sunt doar cateva dintre marile marci ale caror produse au fost semnate de Giugiaro.

INTERIOR. In domeniul designului interior, Giugiaro Design si-a legat numele de prestigioasa firma producatoare de mobilier Del Tongo, prezenta importanta pe piata internationala de peste 50 de ani. Astfel, celebritatea s-a impletit cu experienta indelungata a uneia dintre primele 10 marci din Italia, avand ca rezultat un produs cu adevarat deosebit: bucataria Atlanta. Spatii ample, tonalitati luminoase, forme deosebite sunt caracteristicile acestui mobilier nascut din studiul intens al necesitatilor vietii contemporane. Atlanta este bucataria pentru cei care iubesc autenticitatea si eleganta produselor inovative si personalizate. Este disponibila in doua variante de furnir, wenge si cires, noua culori vopsite mat si sapte lucioase.

INOVATIE
Experienta indelungata in inalta tehnologie a renumitei case de design isi spune cuvantul. Din punct de vedere compozitional, Atlanta se poate articula in solutii practic infinite, diferite ca forma si marime. Un element cu adevarat deosebit al acestei bucatarii este reprezentat de masa culisanta extrem de practica, care se misca pe o sina speciala amplasata pe cantul de aluminiu al blatului de lucru. Suprafata superioara a masutei este din teflon, material rezistent si usor de curatat, certificat ca fiind nontoxic. Masa are un picior cu rotita care ii da flexibilitate si faciliteaza miscarea. Acest element inovator este brevetat.
×
Subiecte în articol: high-life design