x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Fashion - Hello Boys 2007

Fashion - Hello Boys 2007

de Catalin Budescu    |    28 Ian 2007   •   00:00
Fashion  -  Hello Boys 2007

Pentru barbati sofisticati si excentrici. Dolce & Gabbana si Versace, urmate de Prada, Bottega Veneta, Valentino, Roberto Cavalli si Emporio Armani, Alexander McQueenn sau cu alte cuvinte Saptamana Modei Masculine de la Milano.

Barbatul sofisticat si excentric Dolce & Gabbana prefera argintiul si nuantele de gri, auriul, dar mai ales albul imaculat, purtand pantaloni stramti, jacheta pe corp, camasa de un alb impecabil cu cravata subtire si pantofi cu varf ascutit, iar pentru seara, smoking din materiale lucioase, auriu, argintiu sau in culoarea bronzului. Tinutele sport seamana cu costume de astronauti, dar se pot purta cu usurinta peste costum si cravata. Geanta de mana, impresionanta prin marime, aduce mai cu seama cu o geanta de voiaj. Versace ezita intre stilul militaresc si religios. Negrul domina colectia, insa accentele de rosu, maro sau albastru si materialele lucioase invioreaza atmosfera.

Revolution. Recunoscuta ca da tonul tendintelor in moda, Miuccia Prada propune tinute fluide, dominate de negru, cu accente de culori vii, precum verde sau portocaliu. Pantaloni stramti, pulovere de mohair, pantofi decolorati pe varf, genti de mana, sepci de jocheu si pardesie din imitatie de blana sunt elementele-cheie Prada pentru sezonul viitor. La Valentino, eleganta desavarsita se traduce prin alb sau gri, iar pentru seara smoking negru, cu camasa alba si papion. Roberto Cavalli se inspira din moda rock a anilor ’70 si tinutele lui Jim Morrison. Pentru Frida Giannini de la Gucci, culorile au mare insemnatate si lasa loc liber imaginatiei barbatului: piele, catifea, carouri, gulere de blana, esarfe si… multe altele.

×
Subiecte în articol: high-life