x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Provocarea Molton Brown

Provocarea Molton Brown

de Catalin Budescu    |    30 Iul 2005   •   00:00
Provocarea Molton Brown

Molton Brown este o companie de lux britanica ce detine in toata lumea centre terapeutice, de relaxare si aromaterapie.

Compania a fost infiintata in 1973, si a functionat initial ca salon de coafura avantgardist de lux, pentru ca apoi sa inceapa productia si a unor produse de ingrijire si infrumusetare. Filizofia Molton Brown a ramas neschimbata inca de la inceput - sa ofere produse la cel mai inalt standard de calitate, care sa corespunda stilului de viata modern. O data cu lansarea acestor produse, compania a trecut si la deschiderea de centre Spa ce ofera servicii terapeutice, de relaxare si aromaterapie. Succesul avut pe plan international a facut ca societatea Kao Prestige Ltd, divizie a Kao Corporation Japan, sa achizitioneze de curand Molton Brown pentru 170 milioane de lire sterline.

37 DE CENTRE. In prezent, exista 37 Molton Brown Emporia (ultimul centru fiind deschis de curand la New York pe Madison Avenue) si reprezentante in Department Stores de renume precum Selfridges si Harrods in UK, Neiman Marcus si Bloomingdales in USA si Barney’s New York in Japonia.

IN AEROPORTURI. Totodata, Molton Brown a dezvoltat un parteneriat cu British Airways pentru inovativul concept Travel Spa pe aeroportul Heathrow din Londra si JFK din New York, precum si pentru conceperea unor pachete speciale de calatorie pentru pasagerii Club World ai liniei British Airways. SPA-urile Molton Brown Travel acorda tratamente exclusiv clientilor British Airways ce calatoresc la First si Club World sau celor care detin un GoldCard. Pentru aceasta, Molton Brown a creat si linia speciala SoMo Travel Spa - improspatare, confort si bunastare a pasagerilor. Compania colaboreaza, de asemenea, si cu cele mai prestigioase hoteluri din lume, prin sali terapeutice "tailor-made". De altfel, brandul Molton Brown este renumit pentru cele 4 tipuri de concepte de Spa: Spa Life, Travel SPA, Day Spa si cel dezvoltat in cadrul hotelului de lux Killarney Plaza din Dublin, Irlanda.

SPA DAY&LIFE. Conceptul de Spa Day repezinta un centru terapeutic si de relaxare, cu produse inovative provenind din ingrediente exotice. Aceste centre reflecta spiritul inovativ - spatiul se deosebeste prin simplitate, elganta, intimitate - asa-numitele "lotuspods" - construite doar din sticla si din lemn.

KILLARNEY SPA
Conceptul de la hotelul Killarney Plaza din Dublin a primit in 2004 premiul pentru cel mai bun desing interior de SPA al anului, premiu acordat de European Hotel Design. In cei 470 mp de spatiu deschis se combina gresia, granitul, stejarul, nucul, sticla, mozaicul negru si brun folosit pentru piscina, 2 lounge-uri si 2 pergole, sisteme de iluminare speciale, lumanari cu parfumuri exotice si aromaterapie. Spa-ul are 6 zone pentru tratament, o gradina cu piscina, o zona speciala de relaxare si detoxifierea organismului, precum si tratament subacvatic si un spatiu in care se pot achizitiona produsele Molton Brown.
×
Subiecte în articol: high-life brown molton molton brown