x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Romania toamna-iarna / Show-urile de moda au luat cu asalt Capitala

Romania toamna-iarna / Show-urile de moda au luat cu asalt Capitala

de Catalin Budescu    |    17 Sep 2006   •   00:00

Ce si cum se va purta, tendinte si culori, materiale si croieli. Fashion autohton cu ingrediente de import.

ELEGANTA. O creatie pentru toamna 2006 marca Stefanel
TENDINTA. Propunere marca Mango pentru toamna-iarna 2006
PREZENTARE. Creatie Naf Naf accesorizata cu incaltaminte Bata
Ce si cum se va purta, tendinte si culori, materiale si croieli. Fashion autohton cu ingrediente de import.

SIC. Pentru Stefanel noua colectie este si o imbinare de stiluri

Doua mari evenimente din lumea modei s-au inghesuit anul acesta exact in aceeasi saptamana: Glamour&Style editia a II-a, cu cele doua nopti Urban Night si DeLuxe Night, si show-ul de moda de la Plaza Romania. Branduri de branduri si vedete de vedete si-au dorit care mai de care sa "dicteze" noile tonuri si culori din lumea modei pentru aceasta toamna-iarna.

CINE, CE SI UNDE. La Plaza Romania au fost prezentate ultimele colectii ale caselor Stefanel, Etam, Celio, More&More, Lotto, Prestij. Invitatii speciali ai acestei prezentari de moda au fost Mihai Albu, Laura Olteanu si Dana Savuica. De partea cealalta, la J.W. Marriott, s-au reunit Mango, Stefanel, BSB, Tiffosi featuring Optiplaza, NAF NAF accesorizat de BATA si Lotto pentru prima prezentare - Urban Night si Elegance, Itierre, Dinasty, Balizza, Casa de Blanuri MG si Cristian Samfira featuring Bata si Optiplaza in cea de-a doua seara DeLuxe Night.

CREATIE. Stilul Naf Naf, completat cu incaltaminte marca Bata

AMALGAM IN CULORI DE TOAMNA. La o scurta privire asupra celor doua spectacole, prima impresie lasata a fost ca tot ce se vrea a defini un anumit stil, o anumita tendinta pentru anul acesta nu a existat intr-o forma coerenta. Varietatea creatiilor tradusa prin trenciurile din piele, tricoturi, blanuri, materiale vaporoase si accesorizate cu pietre, paiete sau strasuri, imbinari ale stilurilor anilor ’50, ’60 si ’80 in culori si nuante de verde, negru, ecru, gri, rosu si bleu regal au facut din aceste show-uri de moda o traducere perfecta a realitatii urbane romanesti de zi cu zi - un amalgam de culori, trairi si dorinte.

Lux de la D&G, Cavalli si Versace

Cea mai interesanta prezentare a apartinut celor de la Itierre, care au incantat privitorii cu tinute ale marcilor Ferre, Exte D&G, Versus, Just Cavalli, C.N.C Costume National. Pe podiumul de la Glamour&Style din seara a doua au defilat manechine ce au purtat haine albe, pure, de la D&G, cu ponchouri si accesorii pompoase. Roberto Cavalli cu printuri leopard, corsete, mantouri reversibile, kimono-uri din matase, piese hard-rock marca Donatellei Versace transpuse intr-o parada grafica cu scurte linii bluemarin, mov si verde sticlos, texturi ultraluxoase, haine chic si pulovere over-size.
×
Subiecte în articol: high-life