x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Vezi outfitul cu care Giulia si-a impresionat fanii! (GALERIE FOTO)

Vezi outfitul cu care Giulia si-a impresionat fanii! (GALERIE FOTO)

de CS    |    02 Noi 2012   •   15:42
Vezi outfitul cu care Giulia si-a impresionat fanii! (GALERIE FOTO)
Sursa foto: facebook

Lansarea noului single Giulia, Un Om cu un Pian, s-a bucurat de aprecierea fanilor. Artista a fost felicitata de fanii de pe facebook pentru sound-ul piesei, dar foarte multi au fost placut impresionati de noul look al cantaretei.

Pentru promovarea piesei, Giulia a facut o sedinta foto la inaltime, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti. La peste 70 m inaltime, pe heliportul salii de fitness Sky Wellness artista s-a lasat pe mana Andreei Retinschi si a iesit un shooting memorabil

''Sedinta foto a fost intradevar una inedita, asta si din cauza vremii. A fost frig si era si ploaie, dar rezultatul este unul pe masura si sunt multumita de ce a iesit. Ma bucur foarte mult ca am reusit pana la urma sa aducem pianul pana pe heliport!” a declarat Giulia.

Pictorial ravasitor de sexy, asa cum a fost deja catalogat, ne-o prezinta pe Giulia intr-o rochie lunga de 6 m din viitoarea colectie R'Ias Couture, iar tinuta a fost accesorizata cu o pereche de botine din piele intoarsa cu aplicatii aurii facute pe comanda de catre Mineli Boutique.

 

×