x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Florin Neby, aplaudat pe Broadway de Tom Cruise și Nicolas Cage

Florin Neby, aplaudat pe Broadway de Tom Cruise și Nicolas Cage

03 Iul 2015   •   14:30
Florin Neby, aplaudat pe Broadway de Tom Cruise și Nicolas Cage

Florin Neby, instructorul de fitness pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 24 iulie, la Antena 1, în calitate de concurent la “Splash! Vedete la apă”, a fost aplaudat la scenă deschisă, de mari vedete de la Hollywood.

Se întâmpla cu ceva ani în urmă, când Florin a început să practice gimnastica aerobică și făcea parte din distribuția spectacolului AEROS. Cu acest show, Florin și cei 14 colegi ai săi au performat în multe tari, inclusiv în Statele Unite.

Pe Broadway, unde acest spectacol s-a jucat timp de două săptămâni, printre spectatori s-au aflat numeroase celebrități de talie mondială, printre care Tom Cruise și Nicolas Cage.

“Ziarul New York Times a făcut atunci recenzii foarte bune acestui show. Îmi amintesc că, după una dintre reprezentații, am fost invitati acasă la soacra lui George Bush”, povestește Florin.



Sportivul mai spune că acest show l-a ajutat să se adapteze mai usor în orice situatie, să își stăpânească emoțiile și să-și îmbunătățească viteza de reacție. A renunțat la el după doi ani, când a decis să participe în competiții internaționale de gimnastică aerobica.

Instructorul de fitness Florin Neby, cunoscut telespectatorilor Antenei 1 din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, și-a propus ca vara aceasta, la “Splash!”, să încerce aterizarea în cap, de care i-a fost atât de frică în gimnastică.


×