x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Un tată a subestimat puterea internetului. Vezi fotografia care a adunat un milion de like-uri pe Facebook în doar 13 ore

Un tată a subestimat puterea internetului. Vezi fotografia care a adunat un milion de like-uri pe Facebook în doar 13 ore

17 Ian 2013   •   12:43
Un tată a subestimat puterea internetului. Vezi fotografia care a adunat un milion de like-uri pe Facebook în doar 13 ore

Un tată le-a promis fetelor lui că le va cumpăra un câine dacă vor primi un milion de "Like"-uri la anunţul lor pe Facebook, arată Daily Mail.

Ryan Cordell a subestimat puterea reţelei de socializare, Cadence, în vârstă de 12 ani, şi Emerson, în vârstă de 9 ani, primind în câteva ore la fotografia postată peste 1, 2 milioane de like-uri.

Dorinţa fetelor urmează să fie împlinită, părinţii câutând acum un căţel. Ryan Cordell a spus că cele două fiice şi cei trei băieţi îşi doresc din nou un câine pentru că cel pe care l-au avut a murit de cancer în luna august.

Cadance şi Emerson l-au întrebat în glumă pe tatăl lor câte like-uri trebuie să strângă pentru a avea din nou un câine, acesta spunând, tot în glumă, un milion.

"Salut lume - Vrem un căţel! Tatăl nostru a spus că ne va lua unul dacă strângem un milion de like-uri", este mesajul care apare în fotografia cu cei cinci copii ai lui Ryan postată pe Facebook.

×
Subiecte în articol: facebook like fotografie caine internet