x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Gata cu vacanţa, poftiţi să ne distraţi! De când se întorc la muncă vedetele Antenei 1

Gata cu vacanţa, poftiţi să ne distraţi! De când se întorc la muncă vedetele Antenei 1

26 Aug 2016   •   14:11
Gata cu vacanţa, poftiţi să ne distraţi! De când se întorc la muncă vedetele Antenei 1

Vara e pe sfârşite şi vedetele şi-au terminat vacanţele, astfel că sunt motive de bucurie în rândul celor care îndrăgesc micul ecran. Antena 1 are un start exploziv în luna septembrie, când lansează o mulţime de emisiuni de suc­ces, care acoperă toate cerinţele telespectatorului modern: spectacol, muzică, umor, întreceri culinare, cazuri sociale.

5 şi 6 septembrie: „Chefi la cuțite”. În fiecare luni şi marţi, de la 20.30, pe parcursul a 20 de episoade, intră în scenă jurații Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

După ce sezonul trecut a fost câștigat de echipa Bontea, ceilalţi doi chefi nu mai acceptă înfrângerea şi e care mai de care mai hotărât să câştige. Rezultă o ediţie picantă, condimentată cu multe ironii și momente memorabile.

Jurizarea pe nevăzute și așteptarea care pare fără sfârșit în fața bandei, concurenți talentați și curajoși, dar și provocări între jurați, toate dau savoare noului sezon „Chefi la cuțite”, prezentat de frumoasa Gina Pistol.

5 septembrie: „Neatza cu Răzvan și Dani”. Nici n-au încheiat bine atât sezonul trecut al emisiunii, cât şi audiţiile show-ului X Factor, că Răzvan şi Dani revin pe micile ecrane. Alături de Flavia, cei doi au pregătit un nou matinal plin de muzică şi voie bună, cât să-i facă pe telespectatori să-şi înceapă ziua cu zâmbetul pe buze şi cu chef de muncă.

5 septembrie: „Acces Direct”. Dacă e ora 5, e Simona Gherghe! Prezentatoarea va fi la datorie de luni până vineri, de la ora 17.00, ca să ne ofere poveşti din lumea în care trăim. Personaje din showbiz, eroi, copii dotaţi dar fără posibilitaţi materiale, cazuri sociale de mare impact, nunţi ca-n basme, acestea sunt ingredinetele unei emisiuni care te va ţine lipit de ecran de la început până la final.

5 septembrie: „Un show păcătos”. Dan Capatos şi ale lui asistente super-sexy dau drumul unui nou sezon al show-ului lipsit de inhibiţii. Invitaţi puşi pe harţă, dansurile Cruduţei şi ale Anei Mocanu extrem de păcătoase/ obraznice şi distracţia vor fi prezente seară de seară în platoul emisiunii.

9 septembrie: X Factor. Noul sezon al show-ului prezentat de Răzvan și Dani revine la Antena 1 în fiecare vineri seara de la 20.30. Noutatea absolută a acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor”: Carla’s Dreams, celebrul cântăreţ care apare în public doar vopsit pe faţă. El se va alătura Deliei, lui Ștefan Bănică și lui Horia Brenciu la masa jurizării celor care visează să strălucească pe scenă. Povești și personaje captivante se vor perinda prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la X Factor.

10 septembrie: „Te cunoc de undeva”. Show-ul muzical orechestrat de perechea Cosmin Seleşi - Alina Puşcaş va fi difuzat sâmbăta, de la ora 20.00, imediat după Observator. Cele 10 vedete care se vor întrece în transormări uluitoare și reprezentații de excepție sunt Maria Buză, Nico, Amna, Misha, Adina Răducan, Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu și Șerban Copoț. Ca să participe la această emisiune, Misha, soţia lui Connect-R, a trebuit să-şi cheme mama de la Galaţi ca să stea cu micuţa Maya, pentru că, de când cântăreaţa a născut, nu s-a despărţit nici o clipă de fetiţa ei.

Tot în această toamnă, dar mai târziu, reîncep noile sezoane ale emisiunilor „Next Star”, „iUmor”, „În puii mei” și „Poftiți la muncă!”.

 

 

 

×
Subiecte în articol: antena 1 vedete antena 1