x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Ce spune data nașterii despre tine

Ce spune data nașterii despre tine

19 Dec 2016   •   14:37
Ce spune data nașterii despre tine

Numerologia e o disciplină fascinantă, iar dacă îţi calculezi în mod corect cifra care îţi destăinuie drumul vieţii, vei descoperi anumite lucruri care ţi se aplică doar ţie, nu şi altor persoane, scrie clickpentrufemei.ro.

Cifra ce indică traiectoria sau drumul vieţii, potrivit numerologiei, este un număr bazat pe data de naştere, care dezvăluie o mulţime de informaţii despre tine. Această cifră nu poate prezice viitorul, ci este menită să te ajute să înţelegi mai multe aspecte despre tine. Este o unealtă simplă şi puternică.
Cum îţi calculezi cifra

Trebuie să aduni şi să reduci data naşterii (ziua, luna, anul) la un număr format dintr-o singură cifră. Aduni numerele care au rezultat după primele trei calcule şi le reduci la o singură cifră. Excepţie fac numerele 11 şi 22, considerate „numere maestre“.

De exemplu, dacă data naşterii este 12 octombrie 1936, vei calcula cifra pentru drumul vieţii în felul următor: 1+2=3 (ziua naşterii se reduce la 3). Octombrie este luna a zecea a anului, iar 1+0=1. Aşadar, luna naşterii se reduce la 1. Pentru anul naşterii, aduni 1+9+3+6=19, apoi 1+9=10, iar la fifi nal 1+0=1 (anul naşterii se reduce la 1). Acum aduni cele trei numere: 3+1+1=5. Cifra care dezvăluie drumul vieţii este, în acest caz, 5.

×