x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Horia Brenciu vrea să compună o melodie pentru mama sa

Horia Brenciu vrea să compună o melodie pentru mama sa

14 Mai 2015   •   18:22
Horia Brenciu vrea să compună o melodie pentru mama sa

Sâmbătă, „Dincolo de aparențe”, Horia Brenciu e la fel de energic, dar și mai sensibil decât se-arată de obicei telespectatorilor. Realizatoarea emisiunii de la Antena Stars, Florentina Fântânaru, va afla că juratul X Factor plănuiește să compună o melodie pentru mama lui.

„Aș vrea să creez o melodie și pentru mama. Deocamdată nu a venit inspirația, dar cred că o să vină”, declară Horia Brenciu. Artistul este cunoscut pentru relația specială pe care o are cu tatăl lui, pe care, de altfel, îl va și suna în timpul emisiunii pentru a-l ruga să spună singurele cuvinte în limba engleză pe care el le cunoaște. Care sunt ele și ce schimb de replici au cei doi, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe”.

„Tata este emotiv. Cred că pilonul înțelepciunii familiei noastre a fost tata”, povestește Horia.

Un perfecționist convins, Horia spune că singurele lucruri perfecte din viața lui sunt copiii și fiecare zi petrecută cu familia.

„Îmi mai doresc copii. După trei fete cred că s-ar impune un zdrahon de flăcău să echilibrăm situația, că ne năpădesc fetele”, mărturisește amuzat invitatul. „De când sunt părinte parcă mi s-au dilatat toate simțurile”, continuă el.

Horia Brenciu recunoaște că, în ciuda zecilor de ani petrecuți în fața camerelor, încă are trac. Asta poate și pentru că, așa cum spune chiar el, „dorința mea este să fiu mai bun cu fiecare spectacol”.

Pentru că în toamnă, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra, Horia Brenciu va aduce un spectacol unic de swing și jazz pe scena Sălii Palatului, el îi va dezvălui Florentinei Fântânaru numeroase detalii de la repetiții. „Mi-am dat seama că My Way e melodia fiecăruia dintre noi”, declară Horia.

×