x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Beatrice Albu merge direct în finala iUmor, sezonul 17. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul și a ales cel de-al treilea finalist din acest sezon

Beatrice Albu merge direct în finala iUmor, sezonul 17. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul și a ales cel de-al treilea finalist din acest sezon

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2024   •   17:15
Beatrice Albu merge direct în finala iUmor, sezonul 17. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul și a ales cel de-al treilea finalist din acest sezon

Cel de-al șaselea episod iUmor – Nu e ce vezi la televizor a adus, în ediția de  sâmbătă seară, de la 20:00, cel de-al treilea finalist din acest sezon. Astfel, Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul și a decis ca Beatrice Albu să fie cel de-al treilea finalist din sezonul 17.

În cel de-al șaselea episod iUmor, Beatrice Albu, concurenta care a intrat în rolul unei profesoare de istorie, a urcat pe scenă îmbrăcată sumar, iar ce a urmat l-a convins pe Cătălin Bordea să scoată wild card-ul și să o trimită direct în marea finală.

Fosta jucătoare de handbal profesionist i-a surprins pe toți cei din sală cu momentul său și le-a oferit un show total, la finalul căruia Cătălin Bordea a mers pe scenă și i-a mărturisit: „Eu nu oblig pe nimeni să meargă în finală, așa că o să-ți fac o cerință: Beatrice, vrei să fii cu mine în finală? Am un wild card. Pot să îl folosesc pe tine. Îmi permiți?”, a întrebat-o acesta.

„E pe bune? Sigur!”, a răspuns concurenta, vizibil emoționată de gestul juratului.

Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta, și în acest sezon, în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 7 septembrie, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×