x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru Chefi diseară, iar Nico jurizează amuleta

Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru Chefi diseară, iar Nico jurizează amuleta

de Redacția Jurnalul    |    25 Apr 2023   •   16:08
Chefi la cuțite, record de audiență cu ediția de ieri  Campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă, gătește pentru Chefi diseară,  iar Nico jurizează amuleta

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Sorin Bontea și-a adăugat o amuletă prețioasă în arsenalul avantajelor cu care va intra în etapa confruntărilor pe echipe. Invitata la degustare, Alina Ceușan, a ales lasagna în 11 straturi preparată de Chef Bontea, într-o ediție a show-ului culinar care a înregistrat un record de audiență pentru acest sezon pe targeturile comercial și urban.

În seara aceasta, preselecțiile continuă cu momente speciale: jurații se întâlnesc cu campionul mondial la canoe, Cătălin Chirilă. Iar în arena amuletei, invitata la degustare este Nico, artista pregătită să le ofere un mini-recital celor trei Chefi la momentul verdictului.

          Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:28 – 23:29, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 10.1 puncte de rating și o cotă de piață de 31.6%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5.3 puncte de rating și o cotă de piață de 16.6%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.9 puncte de rating și 22.6% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.6 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.9 puncte de rating și 20.5% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.4 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. În minutul de aur 21:32, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

          La jocul de amuletă din ediția de ieri, cei trei Chefi au concurat cu Maria Burlacu, finalistă a sezonului 6 Chefi la cuțite, provocarea lansată de Gina Pistol fiind crearea unor preparate în 11 straturi. Farfuria câștigătoare, aleasă de invitata la degustare Alina Ceușan, a fost lasagna gătită de Chef Bontea, care astfel a adăugat la colecție o amuletă cu un avantaj esențial, care îi va permite salvarea de la eliminare a unui concurent în etapa confruntărilor pe echipe.

          În această seară, jurații vor avea parte de o întâlnire memorabilă: Cătălin Chirilă, campionul mondial la canoe, vine să gătească în bucătăria show-ului culinar. ”La fel cum performez în canoe, vreau să cred că pot deveni și un bucătar iscusit. Mi-am dat toată silința cu acest preparat și sper să le placă Chef-ilor”, a declarat sportivul care a scris istorie pentru România la Campionatele Mondiale de la Halifax. Românul este considerat urmașul lui din Ivan Patzaichin, fiind născut tot în Tulcea și devenind al doilea lipovean campion mondial la kaiac-canoe. Cătălin Chirilă a câștigat titlul la cursa de 1.000 de metri de la Halifax, obținând fabuloasa performanță de a aduce aurul în țară după 36 de ani. ”Am început acest sport la vârsta de 12 ani. Eram destul de netalentat și nu știam nimic despre acest sport. Cariera mea a debutat destul de stângaci, toți sportivii noi care veneau la grupa mea erau cumva mai talentați decât mine”, le-a mărturisit Cătălin juraților. Restul poveștii despre drumul său remarcabil în sportul de perfomanță urmează în ediția Chefi la cuțite de diseară.

          Tot în seara aceasta, jocul de amuletă le va aduce o nouă provocare Chef-ilor, iar farfuriile vor intra în atenția unei invitate la degustare care se va lăsa încântată, dar îi va și încânta pe maeștrii bucătăriei: Nico vine la Chefi la cuțite pentru a decide câștigătorul amuletei, artista oferindu-le un mini-recital juraților, la momentul verdictului. În aceeași ediție, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor descoperi în premieră reprezentarea lor sub forma... unor figurine de acțiune, care vor avea un rol important în acest sezon al show-ului culinar. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla în această seară, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 24 aprilie 2023

 

     

 

×