x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”

Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”

18 Mai 2021   •   10:43
Cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1. Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”

Talent show-ul Next Star revine, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, cu un nou și sezon și cu cei mai talentați copii ai României.

            În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

            ”Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Ştiţi când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie şi abia aştepţi să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moşul? Eh, aşa eram eu în aşteptarea continuării filmărilor pentru Next Star. Şi abia aştept să începem difuzarea pentru că avem nişte copii extrem de talentaţi, extrem de buni şi care sunt ca nişte radiatoare de energie pozitivă. Abia aştept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star”, a spus Dorian Popa.

            Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 22 mai, de la ora 20:00, în cel de-al zecelea sezon Next Star, prezentat de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Next Star Dorian Popa