x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Diseară, la Chefi la cuțite, Bogdan Stelea îi surprinde pe jurați: „Nu m-a văzut nimeni gătind vreodată!”

Diseară, la Chefi la cuțite, Bogdan Stelea îi surprinde pe jurați: „Nu m-a văzut nimeni gătind vreodată!”

de Redacția Jurnalul    |    09 Sep 2023   •   17:00
Diseară, la Chefi la cuțite, Bogdan Stelea îi surprinde pe jurați: „Nu m-a văzut nimeni gătind vreodată!”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își dau întâlnire în această seară, la Antena 1, în platoul Chefi la cuțite, de la ora 20:00, pentru o luptă strânsă, cu o provocare pe gustul lui Chef Cătălin Scărlătescu, cel care speră la o primă amuletă câștigată în sezonul 12. De partea cealaltă, în platoul audițiilor pe nevăzute, jurații vor primi vizita unui nume cu greutate din lumea fotbalului: Bogdan Stelea vine la Chefi la cuțite pentru... ceea ce s-ar putea numi o premieră mondială. Este pentru prima dată când îl vom vedea gătind pe fostul portar care a scris istorie în fotbalul românesc.

Urmează o nouă confruntare pentru amuletă în această seară, la Chefi la cuțite. Cel care va da verdictul este actorul Marius Damian

Urmează o nouă confruntare pentru amuletă în această seară, la Chefi la cuțite. Până acum, Sorin Bontea a câștigat trei amulete, Florin Dumitrescu o amuletă, iar Cătălin Scărlătescu așteaptă încă momentul pentru a-și inaugura arsenalul cu care va intra în confruntările pe echipe. Cel care va da verdictul este actorul Marius Damian.

Seara este plină de surprize, așa că orice se poate se întâmpla când ambițiile Chefilor se ciocnesc în fața unei amulete prețioase.

La audițiile pe nevăzute, Bogdan Stelea le va face o surpriză juraților și se va surprinde, în același timp, pe sine, asumându-și provocarea de a găti.

 

„Nu m-a văzut nimeni gătind vreodată. E în premieră mondială, aici, la voi și este o plăcere și o onoare pentru mine să fiu la Chefi la cuțite”, a declarat Bogdan Stelea, dezvăluind că nici măcar n-a repetat acasă preparatul pe care îl va pregăti pentru Chefi.

„Vreau să văd de ce sunt în stare. E o super-experiență ceea ce fac, pentru că e pentru prima dată când gătesc. Ce mă vedeți acum că fac este doar așa, din ceea ce-mi imaginez că ar trebui să fac”, a mai spus el.

Cum se va descurca în bucătărie, ce la va pregăti el Chefilor și cum va decurge întâlnirea lor telespectatorii vor vedea în ediția show-ului culinar din această seară.

Poveștile surprinzătoare ale concurenților care vin cu speranțe mari la preselecții vor completa spectacolul culinar

Poveștile surprinzătoare ale concurenților care vin cu speranțe mari la preselecții vor completa spectacolul culinar al serii.

Unul dintre ei a transpus în farfuria pregătită pentru Chefi marea lui pasiune și stilul său de viață neconvențional. Este vorba despre Dan Olar, care locuiește de șase ani într-o rulotă și se hrănește cu bunătăți culese din pădure, fără să se teamă că s-ar putea otrăvi, întrucât cunoaște mai bine ca oricine toate varietățile de ciuperci.

„Am venit aici ca să le arăt tuturor câtă natură delicioasă și la îndemână, chiar sub nasul nostru, avem tot timpul anului. Sunt cam șase ani de când locuiesc într-o autorulotă. Am încălzire pe timp de iarnă și e foarte comod”, a povestit Dan Olar, care a lăsat în urmă o viață cu totul altfel.

Înainte de pandemie, a făcut parte din trupa Ad Hoc, la destrămarea ei hotărând să ducă singur muzica mai departe. Așa a ales să trăiască în rulota care i-a dat mobilitatea unui muzician veșnic în turneu.

„Odată ce m-am mutat în rulotă și am trăit pe lângă păduri, era foarte frustrant să văd cum ies ciupercari de-acolo și să-mi amintesc că-n copilărie culegeam ciuperci cu tatăl meu. Și-am zis că trebuie să învăț și eu. Iar de-atunci studiez intens povestea asta.”

Așa se face că Dan va pregăti pentru Chefi ceea ce el numește un preparat păduresc, care conține, printre altele, și una dintre cele mai scumpe ciuperci din lume.

×