x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția primei probe din bootcamp. În seara aceasta, Chefii își formează echipele!

Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția primei probe din bootcamp. În seara aceasta, Chefii își formează echipele!

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   16:15
Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția primei probe din bootcamp. În seara aceasta, Chefii își formează echipele!

Ieri seară, Chefii au împărțit ultimele cuțite în preselecțiile sezonului 11, întreaga acțiune mutându-se apoi în decorul somptuos al primei probe din bootcamp. Chefii au strigat adunarea, toți cei 140 de competitori care au trecut de etapa preselecțiilor intrând în focurile primului test eliminatoriu din bootcamp, într-o ediție Chefi la cuțite lider de audiență de toate segmentele de public.

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:26 – 23:57, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate segmentele de public. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 29.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 4.4 puncte de rating și o cotă de piață de 14.6%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.5 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, Kanal D situându-se pe locul secund, cu 5.2 puncte de rating și 14% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 8 puncte de rating și 21.7% cotă de piață, în timp ce Kanal D a înregistrat 5.4 puncte de rating și 14.8% cotă de piață. În minutul de aur 22:15, emisiunea a fost urmărită de peste 1,9 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 7.8 puncte de rating și 25.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.9 puncte de rating și 19.4% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 7.3 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, postul de pe locul secund, Pro TV, obținând 6 puncte de rating și 15.5% cotă de piață. La nivelul întregii țări, Antena 1 a condus clasamentul cu 7.1 puncte de rating și 18.3% cotă de piață, urmată de Pro TV, cu 6.7 puncte de rating și 17.2% cotă de piață. De asemenea, postul Antena 1 s-a impus ca lider de piață pe întregul interval orar whole day (02:00 – 26:00), obținând 2.8 puncte de rating și 20.4% cotă de piață în rândul publicului comercial (în timp ce Pro TV a înregistrat 2.7 puncte de rating și 19.2% cotă de piață), și 3.1 puncte de rating și 16.5% cotă de piață pe tonsonul publicului urban (Pro TV obținând 2.9 puncte de rating și 15.7% cotă de piață).

          În ediția de ieri seară, prima probă din bootcamp a avut ca temă preparatele cu texturi cremoase – unii concurenți fiind puși în încurcătură de această provocare. A fost testul în urma căruia, din 140 de concurenți, au rămas 60 în competiție. 60 de pretendenți pentru cele 18 locuri disponibile în echipele celor 3 Chefi. Fiecare echipă este alcătuită din 7 oameni – dar din totalul de 21, trei locuri sunt ocupate deja de câștigătorii cuțitelor de aur. Este vorba despre Dumitru Paul Tudosescu, cel care a obținut cuțitul de aur din partea lui Chef Scărlătescu, Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, și Nina Hariton, cea care deține cuțitul de aur din partea lui Chef Bontea.  

          Așadar, departajarea continuă: în seara aceasta urmează a doua probă cu o temă inedită, în urma căreia Chefii vor nominaliza concurenții cu care se vor avânta în bătăliile culinare din acest sezon. A doua provocare se va dovedi un adevărat teren minat pentru mulți dintre cei 60 de pretendenți la un loc în echipe. Lucrurile se complică, iar presiunea crește. Atât pentru competitori, cât și pentru Chefi – pentru că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au o misiune foarte grea: să-i aleagă pe cei mai buni prin prisma unui singur fel de mâncare. ”Vom avea câțiva concurenți care nu vor înțelege nimic din această probă și vor face niște vârtejuri în farfurie”, a comentat Chef Scărlătescu. ”Vreau să-mi fac o echipă de oameni inspirați. Contează foarte mult să ai inspirație, acel click, să faci lucruri care vor avea succes la cei care ne vor gusta mâncarea”, a declarat Chef Bontea. ”O să fie o zi grea. Foarte grea. Este proba care va tăia în carne vie!”, a punctat Chef Dumitrescu. În ediția difuzată în această seară de Antena 1 și pe AntenaPLAY de la 20:30, telespectatorii vor afla sub ce culori vor lupta jurații și cine sunt cei care vor îmbrăca tunicile ce vor reprezenta echipele lor în confruntările sezonului 11 Chefi la cuțite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 9 mai 2023

 

×