x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara Urmează o provocare culinară la limita imposibilului: ”La battle-ul 13 e jale!”

Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara Urmează o provocare culinară la limita imposibilului: ”La battle-ul 13 e jale!”

15 Noi 2022   •   12:43
Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara  Urmează o provocare culinară la limita imposibilului:  ”La battle-ul 13 e jale!”

Ediția Chefi la cuțite de luni seară s-a dovedit a fi una cu noroc tocmai pentru echipa aflată în inferioritate numerică: Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat battle-ul 12 cu doar patru oameni, obținând astfel o victorie împotriva echipei lui Chef Sorin Bontea, care avea cinci oameni, și a echipei lui Chef Florin Dumitrescu, formată din șase concurenți.

Proba eliminatorie l-a adus, însă, pe Chef Bontea la egalitate cu Chef Scărlătescu în privința numărului concurenților. Testul rafinat al wine pairing-ului le-a impus competitorilor să creeze preparate potrivite cu un anumit tip de vin, farfuria care a primit cel mai mic punctaj aparținându-i lui Andrei Mihalcea. Astfel, concurentul lui Sorin Bontea a părăsit aseară concursul.

Proba care a cerut fiecărei echipe să creeze preparate în câte trei culori a plasat acțiunea trepidantă din bucătăria Chefi la cuțite pe primul loc în opțiunile telespectatorilor români, show-ul culinar situându-se în poziția de lider de piață pe toate segmentele de public. Astfel, în intervalul 20:23-23:51 în care a fost difuzată emisiunea, minutul de maximă audiență de la 21:40 a adunat în fața televizoarelor peste 1,7 milioane de telespectatori. Lider de audiență pe publicul comercial, Chefi la cuțite a condus topul cu o medie de 7.3 puncte de rating și 24.9 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 6.4 puncte de rating și 22% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 20.3% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5.6 puncte de rating și 15.6% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7.3 puncte de rating și 20.1% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 6 puncte de rating și 16.5% cota de piață.

Tema confruntării din această seară va testa nu doar priceperea și rezistența la stres a concurenților – dacă nu se organizează perfect, riscă să nu poată duce proba la capăt. ”O să fie de Doamne ferește azi!”, a comentat Chef Sorin Bontea. ”La battle-ul 13 e jale”, a spus și concurentul lui, Gigi Nicolae, adversarul său din echipa lui Chef Dumitrescu, Dan Manciu, adăugând: ”Din punctul meu de vedere, este cea mai grea probă azi”. ”Timpul e dușmanul nostru și acum își va spune cuvântul”, a subliniat și colega sa de echipă, Raluca Todea. Și ca totul să fie dus la limita imposibilului, se vor da lovituri de grație cu cele mai puternice ”arme”: amuletele! ”Cu asta, i-am încurcat de tot! Luați-o pe-asta și jucați-o!” a decretat Cheful care a aplicat o lovitură sub centură echipelor adverse. ”Când am auzit amuleta, vă spun sincer: a picat platoul în capul meu, și cu cer și cu tot... Nu pot să cred! După ce că suntem dezbrăcați în ploaie, a mai aruncat și-o găleată cu apă rece pe noi!”, a comentat unul dintre concurenți. Va fi o probă dură, într-un ritm infernal, ca o pedeapsă, în care numărătoarea va decima nervii tuturor participanților. Iar jurizarea va fi picătura care va umple paharul anduranței. ”Acum e imposibil și la bandă”, a comentat Chef Dumitrescu. Care vor fi Chefii care în confruntarea din această seară vor da cele mai grele lovituri și cum se vor organiza echipele pentru a respecta condițiile aspre ale amuletelor, dar și cine va câștiga battle-ul 13 telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                   

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                    

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada14 noiembrie 2022

×