x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Trupa Duo Olé s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Jurații emisiunii i-au felicitat pe artiști pentru impresionantul musical

Trupa Duo Olé s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Jurații emisiunii i-au felicitat pe artiști pentru impresionantul musical

de Redacția Jurnalul    |    21 Feb 2023   •   15:00
Trupa Duo Olé s-a calificat direct în finala sezonului 14 iUmor. Jurații emisiunii i-au felicitat pe artiști pentru impresionantul musical

Cel mai nou episod al sezonului 14 iUmor, difuzat sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 a adus o mulţime de momente surprinzătoare din partea concurenților, veniți atât din țară, cât și de peste hotare.

La votul publicului au intrat: membrii grupului Duo Olé, Daria Brojban, Eduard Andrei, Alexandru Pleșcan și Violeta Niculae, după ce au trecut cu brio de exigențele juraților. Iar cei care au avut cele mai multe voturi sunt Paul Morocco și Marcial Heredia, calificându-se astfel direct în finala sezonului 14 a show-ului de umor. Sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1, alți concurenți vor urca pe scena iUmor și vor încerca să obțină câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo.

Artistul spaniol Marcial Heredia formează alături de Paul Morocco trupa Duo Olé. Ei se cunosc de aproape trei decenii și au dus spectacolele lor savuroase în multe colțuri ale lumii. Anul acesta, cei doi au ajuns şi în România, direct pe scena iUmor. Piesele celebre alese, prezența scenică de excepție, coregrafia colorată și efectele speciale au reprezentat „ingredientele“ care „au condimentat“ ineditul musical. În timpul numărului, Paul Morocco a subliniat că show-ul de umor din țara noastră este cunoscut peste hotare. „Aici este România, iUmor! Cea mai importantă emisiune de umor din România, Europa și din întreaga lume! Publicul de aici vrea o transformare“, a exclamat cântărețul american.

Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, dar și gazdele emisiunii – Șerban Copoț și Dan Badea – au fredonat versurile melodiilor interpretate de Marcial Heredia  și Paul Morocco. „Au îmbinat foarte mișto umorul cu muzică bună, care sună bine și care a fost executată impecabil!“, a declarat Delia în timpul testimonialului. „ Alt nivel de umor! (…). Cea mai tare chestie din lume! Excelentă treabă!“, a mărturisit Cătălin Bordea.

Trupa Duo Olé și-a adjudecat câte un like de la fiecare jurat iUmor, totodată, primind de la ei și felicitări. „ Aș cumpăra bilet oricând să văd treaba asta! (…). Ce au făcut ei pe scenă a fost artă!“, a spus Delia, iar Cheloo a precizat: „Ați creat un moment extraordinar de emoționant! (…). Chiar dacă nu sunt fan, știu c-am văzut doi oameni preocupați de ideea de a face umor până la capăt“.

În cadrul următoarei ediții iUmor, Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo vor avea de jurizat alte numere interesante, atât din ţară, cât şi de peste hotare, iar în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ va fi un cuplu regal. Despre cine este vorba, dar și cine sunt concurenții care vor intra la votul publicului, telespectatorii pot afla sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, pe Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Duo Olé iumor finala